TIR DE FONA. Tirada de piedra, feria de Llucmajor 09/10/2022 (GALERIA DE FOTOS)

11 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

66 tiradors s’han reunit aquest diumenge al poliesportiu de Llucmajor per celebrar la penúltima tirada de la modalitat de pedra de la present temporada. Ha començat puntual, a les 10.30 d’un assolellat diumenge, tot i que durant tota la setmana ens havien amenaçat amb terribles tempestes.

 

galeria de fotos

Repartits en quatre dianes han començat les primeres rondes en distància curta on han destacat a la de nens Biel Gomila de Sa Pobla i Xisco Moya del Mcollins, tots dos amb 8 punts. A la diana de dones ha destacat a les primeres rondes Marga Santandreu del Llucmajor que ha tancat la distància curta amb 8 punts. En la categoria masculina a la distància curta han destacat José Ramón García del Mallorca amb 11 punts (3 dianes) i una mica més a prop amb 9 punts. Cosme Sastre del Llucmajor.

La distància llarga ha dictat sentència a totes les categories. A la de nens, Xavier Tomas ha completat una espectacular remuntada sumant 8 punts, amb una diana i dos quadres, col·locant-se per davant de Biel Gomila i Xisco Moya on només han aconseguit 2 punts.

En dones, han estat Mar Cuesta del Mallorca juntament amb Marga Fiol, també del Mallorca les que ha sumat 8 punts a la distància llarga

A la categoria d’homes, als 30 passos, José Ramón García ha tornat a ser el millor sumant 8 punts amb una diana i dos quadres, seguit molt de prop per un Canti del Llucmajor que ha sumat 6 punts en una excel·lent actuació .

Com sempre, en finalitzar la tirada de federats, ha començat la tirada de promoció, on han participat 11 tiradors novells, alçant-se amb el triomf Leire Gómez.

Després de la foto de família i el lliurament de premis, unes paraules d’agraïment del President de la federació balear de tiro de fona Albert Comas emplaçant-nos a la propera tirada individual sota l’organització de la penya fonera Mcollins i posant èmfasi en el tiratge per equips que no es podrà realitzar a Eivissa on estava previst per problemes d’organització i es farà de manera “virtual” a cadascuna de les illes.

La classificació final ha estat la següent:

Nins/Nines:
Primer: Xavier Tomás del CF Llucmajor amb 12 punts (6 impactes 2 dianes)

Segon: Biel Gomila del CF Sa Pobla 10 punts (7 impactes 2 dianes)

Tercer: Xisco Moya del Mcollins (8 impactes 1 diana)

Dones
primera: Mar costa del CF Mallorca 15 punts (9 impactes 2 dianes)

Segona: Marga Fiol del CF Mallorca 13 punts (8 impactes 1 diana)

Tercera: Marga Santandreu del CF Llucmajor 12 punts (8 impactes 2 dianes)

Homes:

Primer:  José Ramón García del CF Mallorca 19 punts (11 impactes 4 dianes)

Segon: Cosme Sastre del CF Llucmajor 13 punts (9 impactes 2 dianes)

Tercer: Miquel A. Cantallops Canti 13 punts (8 impactes 2 dianes)

Com a anècdota en aquesta tirada hem de dir que a la meitat de la competició ha aparegut Joan Socias al seu avió acrobàtic fent una exhibició realment espectacular amb les seves piruetes, de fet alguns tiradors han culpat el pilot de les seves males puntuacions per haver-los distret, encara sort que sabem que això no és cert.

Tomeu Mestres

Comentarios cerrados