Més de 900 taekwondistes participaran a la primera edició del Ciutat de Palma

11 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Dissabte i diumenge el Velòdrom Illes Balears acollirà la competició dels 70 equips inscrits

Francisco Ducrós: “Hem sumat tres noves modalitats als Ciutats de Palma, el de Rugbi Femení, el d’Halterofília i ara el de Taekwondo amb una gran acollida”

Antonio Navas: “Palma mereix tenir un esdeveniment d’aquestes dimensions, un Open de gran rellevància que volem que s’implanti al calendari nacional”

Palma, 11 d’octubre de 2022. Avui matí ha tingut lloc, al Saló de sessions de l’Ajuntament de Palma, la presentació de la primera edició del Trofeu Ciutat de Palma de Taekwondo Mallorca Open, que es durà a terme aquest cap de setmana al Velòdrom Illes Balears. La competició estarà oberta al públic i serà completament gratuïta.

Amb l’objectiu d’impulsar aquest esport, el Club Taekwondo Palma organitza aquest primer Trofeu Ciutat de Palma en la modalitat de combat i pumse, en col·laboració amb la Federació Balear i la Federació Espanyola de Taekwondo.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha felicitat al club per la gran acollida de la convocatòria, que ha aconseguit superar els 900 esportistes de 70 equips. També ha recordat que enguany “hem sumat tres noves modalitats als Ciutats de Palma, el de Rugbi Femení, el d’Halterofília i ara el de Taekwondo” Per altra banda, el regidor també ha animat a la ciutadania a assistir el cap de setmana a la competició.

Per la seva banda, el president del comitè organitzador i del Club Taekwondo Palma, Antonio Navas, ha agraït el suport de les institucions, de l’Ajuntament, de l’IME i dels patrocinadors per a fer possible l’esdeveniment i ha destacat el bon nivell de Balears. Navas, també ha posat l’accent en la importància de la competició amb la participació de 6 països i 7 seleccions autonòmiques “Palma mereix tenir un esdeveniment d’aquestes dimensions, un Open de gran rellevància que volem que s’implanti al calendari nacional”, ha dit.

En aquest sentit, dos esportistes del Centre de Tecnificació de les Illes Balears (CTIB), Andrea Naiara León i Eduard Company, han explicat que el Ciutat de Palma “és molt positiu perquè ens brinda l’oportunitat de compartir experiències i competir a casa”.

A l’acte, també hi han assistit vuit esportistes del CTIB; Catalina Ensenyat, en representació de la Federació Balear de Taekwondo; María Luisa Garnelo, directora general d’Esports; Rafael Navarro, gerent de l’IME, i representants de les principals empreses patrocinadores. Per part dels grups municipals hi han participat; Mercedes Celeste, del Partit Popular, i Alejandro Escriche de Ciutadans.

Comentarios cerrados