I Trofeu Ciutat de Palma Mallorca Taekwondo Open (15 y 16 Octubre)

10 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

(Demà tindrĂ  lloc al SalĂł de sessions de l’Ajuntament de Palma la presentaciĂł del I Trofeu Ciutat de Palma Mallorca Taekwondo Open, que es durĂ  a terme aquest cap de setmana al VelĂČdrom Illes Balears amb la participaciĂł de mĂ©s de 900 esportistes.

 

A l’acte intervindran el regidor d’Esports, Francisco DucrĂłs; el president del comitĂš organitzador i del Club Taekwondo Palma, Antonio Navas, i els esportistes del CTIB, Andrea Naiara LeĂłn i Eduard Company.

 

Hi assistiran tambĂ© 8 esportistes del CTIB, Catalina Ensenyat,  en representaciĂł de la FederaciĂł Balear de Taekwondo; Maria Luisa Garnelo, directora general d’Esports; Rafael Navarro, gerent de l’IME, i representants de les principals empreses patrocinadores.

Comentarios cerrados