I Trofeu Ciutat de Palma Mallorca Taekwondo Open (15 y 16 Octubre)

10 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

(Demà tindrà lloc al Saló de sessions de l’Ajuntament de Palma la presentació del I Trofeu Ciutat de Palma Mallorca Taekwondo Open, que es durà a terme aquest cap de setmana al Velòdrom Illes Balears amb la participació de més de 900 esportistes.

 

A l’acte intervindran el regidor d’Esports, Francisco Ducrós; el president del comitè organitzador i del Club Taekwondo Palma, Antonio Navas, i els esportistes del CTIB, Andrea Naiara León i Eduard Company.

 

Hi assistiran també 8 esportistes del CTIB, Catalina Ensenyat,  en representació de la Federació Balear de Taekwondo; Maria Luisa Garnelo, directora general d’Esports; Rafael Navarro, gerent de l’IME, i representants de les principals empreses patrocinadores.

Comentarios cerrados