XV Trobada de Penyes i partit al Visit Mallorca Estadi

8 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria:

Espectacular la XV Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes que es va viure aquest passat divendres a les Cases de Son San Martí. Mig centenar de culers, entre els quals una cinquantena de socis de la nostra penya, disfrutaren d’un gran sopar, d’una gran vetllada i de la presùncia del president del FC Barcelona, qui fou la gran atracció de la festa barcelonista per a tots els penyistes presents. Un Joan Laporta molt involucrat amb la festa i molt atent amb tots els barcelonistes que hi acudiren.

Des de la nostra penya volem FELICITAR, amb lletres ben grosses, a les penyes blaugranes de Pollença i a la d’AlcĂșdia, organitzadores ambdues de la trobada, i a la FederaciĂł de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, per aquesta festa memorable. MOLTES FELICITATS companys.

La festa, perĂČ, no acabĂ  amb la Trobada. ArribĂ  el dissabte i un bon grapat dels nostres socis posaren rumb cap al Visit Mallorca Estadi per donar suport a l’equip en el seu enfrontament que disputĂ  contra el RCD Mallorca. Un partit que acabĂ  amb la victĂČria del Barça, 0 – 1, grĂ cies a un autĂšntic golĂ s de Robert Lewandowski. Tres nous punts que han permĂšs assolir la primera posiciĂł de la classificaciĂł de la lliga.

L’anĂšcdota curiosa de la jornada a Son Moix fou el fet de trobar-se els nostres socis amb membres de la Fan Club Barça Polska, una penya polonesa, que juntament amb la PB Els Tamarells, Ă©s una de les penyes barcelonistes amb mĂ©s socis a tot el mĂłn. Com dĂšiem, curiĂłs el fet que dues de les penyes mĂ©s nombroses del Barça al mĂłn es trobessin a Mallorca. Fet “d’agermanament” histĂČric.  

 

Tots units fem força, fem Barça!!!

Comentarios cerrados