XV Trobada de Penyes i partit al Visit Mallorca Estadi

8 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria:

Espectacular la XV Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes que es va viure aquest passat divendres a les Cases de Son San Martí. Mig centenar de culers, entre els quals una cinquantena de socis de la nostra penya, disfrutaren d’un gran sopar, d’una gran vetllada i de la presència del president del FC Barcelona, qui fou la gran atracció de la festa barcelonista per a tots els penyistes presents. Un Joan Laporta molt involucrat amb la festa i molt atent amb tots els barcelonistes que hi acudiren.

Des de la nostra penya volem FELICITAR, amb lletres ben grosses, a les penyes blaugranes de Pollença i a la d’Alcúdia, organitzadores ambdues de la trobada, i a la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, per aquesta festa memorable. MOLTES FELICITATS companys.

La festa, però, no acabà amb la Trobada. Arribà el dissabte i un bon grapat dels nostres socis posaren rumb cap al Visit Mallorca Estadi per donar suport a l’equip en el seu enfrontament que disputà contra el RCD Mallorca. Un partit que acabà amb la victòria del Barça, 0 – 1, gràcies a un autèntic golàs de Robert Lewandowski. Tres nous punts que han permès assolir la primera posició de la classificació de la lliga.

L’anècdota curiosa de la jornada a Son Moix fou el fet de trobar-se els nostres socis amb membres de la Fan Club Barça Polska, una penya polonesa, que juntament amb la PB Els Tamarells, és una de les penyes barcelonistes amb més socis a tot el món. Com dèiem, curiós el fet que dues de les penyes més nombroses del Barça al món es trobessin a Mallorca. Fet “d’agermanament” històric.  

 

Tots units fem força, fem Barça!!!

Comentarios cerrados