Rècord de participació al “Rodabarris”

2 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Més de 250 persones se sumen a la passejada en bici pels diferents Districtes de Palma que enguany ha penjat el cartell de complet i ha estat el colofó dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat

Després de dos anys sense poder-se dur a terme el Rodabarris ha conclòs amb el sorteig de premis i animació musical a càrrec del DJ Joan Campos

Palma, 1 d’octubre de 2022.-Més de 250 persones han participat enguany a l’edició de la passejada en bicicleta pels barris de Palma “Rodabarris”.

Enguany, l’àrea de Mobilitat Sostenible ha reprès aquesta activitat després de dos anys sense poder-se realitzar amb motiu de la pandèmia i ha assolit una xifra record de participants, de fet ahir divendres es varen exhaurir les inscripcions.

La jornada s’ha iniciat a les 10.30 hores a la plaça d’Espanya i ha comptat amb la participació del tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, la directora general de l’àrea, Irene Nombela, i Noelia Real, en representació de Baleària així com molts coordinadors de Districte que han col·laborat en l’organització.

La passejada en bici ha recorregut diferents espais de Palma i ha fet parada a punts com la sa Feixina, el carrer Lluís Vives (a l’alçada de Costa de les Germanetes), el parc Wi-fi i al passeig del Portitxol. Des d’allà els participants han arribat de nou a la plaça d’Espanya, on s’ha iniciat el fi de festa amb el sorteig de premis. Els participants Daniel Montoya, Miquel Àngel Mulet, Rebeca Solares, Miquel Àngel Riutort i Maite Carrazo han estat els guanyadors dels passatges interilles de Baleària; Marc González ha rebut la bicicleta infantil; Paul Llobera la bicicleta d’adult i Aina Palau el rellotge esportiu. Per altra banda, Magdalena Balle, Paula Rebassa, Conrado Manchón, Irene Moragues han rebut una targeta de l’EMT Palma com a premi i Catalina Cantallops i Ángel Vicente Ruiz han rebut els premis de targetes han rebut com a premi un viatge amb el bus turístic.

El fi de festa ha estat amenitzat pel DJ Joan Campos fins a les 13.30 hores i ha estat el colofó als actes que s’han organitzat a Palma amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat des del passat 16 de setembre.

Comentarios cerrados