El Pavelló Municipal Borja Moll, més eficient i sostenible gràcies a la nova il·luminació LED

28 septiembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Amb aquesta inversió s’aconsegueix la reducció anual de més de 3 tones d’emissions de CO2 a l’atmosfera i un estalvi del 72% del consum energètic

 

Francisco Ducrós: “Incorporam tecnologia LED a les instal·lacions per a obtenir una notable reducció del consum i de les emissions, a la vegada que aconseguim augmentar el rendiment energètic i una important millora de les condicions lumíniques”

 

Palma, 27 de setembre de 2022. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha renovat la il·luminació de la pista del Pavelló Municipal Borja Moll, ubicada a Nou Llevant.

 

Concretament, s’han substituït les 14 campanes halògenes de 400 W per 14 focus LED de 138 W per un import de 8.954 euros, amb l’IVA inclòs.

 

Amb aquesta actuació s’aconsegueix la reducció anual de més de 3 tones d’emissions de CO2 a l’atmosfera i una important millora de l’eficiència energètica del pavelló, amb l’estalvi anual de 12.145 Kwh, la qual cosa representa un 72% menys de consum energètic. D’altra banda, també s’optimitza la distribució i la millora el flux lumínic amb els focus LED, que tenen una vida útil de 50.000 h.

 

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha destacat l’aposta de l’IME per la sostenibilitat: “Incorporam tecnologia LED a les instal·lacions per a obtenir una notable reducció del consum i de les emissions, a la vegada que aconseguim augmentar el rendiment energètic i una important millora de les

condicions lumíniques”, ha dit. A més, ha assenyalat que “és una passa més en el compromís municipal per la sostenibilitat”.

Les entitats usuàries de la pista ja han pogut comprovar aquesta millora lumínica, en concret: l’IES Nou Llevant, i Pintor Joan Miró; el Palma Futsal juvenil, Juan de Ávila, Imprenta Bahía o Handbol Secar, entre d’altres.

Comentarios cerrados