L’IME inverteix un milió d’euros per a la modernització i ampliació de les màquines dels gimnasos municipals

22 septiembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

També se substituirà l’actual marcador de Son Moix per dues pantalles videomarcador led amb un pressupost de 137.000 euros.

Francisco Ducrós: “Amb aquesta inversió milloram notablement la qualitat dels serveis a les persones usuàries, que disposaran d’uns gimnasos més moderns amb les darreres tendències, i fomentarà l’aproximació de més persones a l’exercici regular”

Palma, 22 de setembre de 2022. L’Institut Municipal de l’Esport ha obert la licitació per a la renovació i ampliació de les màquines i material dels gimnasos de les instal·lacions municipals i per a la substitució de l’actual marcador per dues pantalles videomarcador led. L’import total de la inversió per a aquestes actuacions és de 1.136.850 euros amb l’IVA inclòs.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha valorat positivament el retorn social de la despesa; “Amb aquesta inversió milloram notablement la qualitat dels serveis a les persones usuàries, que disposaran d’uns gimnasos més moderns amb les darreres tendències, i fomentarà l’aproximació de més persones a l’exercici regular”.

Entre d’altres, el nou material incorpora pantalles LCD tàctils amb connectivitat a Internet i apps; programes manuals i predeterminats, estabilitzadors ajustables, informació del perfil de treball, selecció d’idioma, etc. Així, s’integren innovadors elements amb tecnologia digital i un disseny ergonòmic, estètic i funcional, que proporcionaran una experiència d’ús més personalitzada a les persones usuàries.

En concret, se subministraran 75 noves màquines de càrdio, 62 elements de força guiada, 18 màquines de disc, 314 elements de pes lliure, 194 aparells d’equipament funcional, 74 accessoris i 157 complements com estoretes o fitballs, entre d’altres.

Aquest nou equipament s’instal·larà als poliesportius de Germans Escalas, Rudy Fernández, Son Hugo, Toni Servera i Son Moix, en funció de les necessitats de cada espai. D’acord amb els terminis administratius

d’adjudicació, es preveu que els gimnasos tinguin el nou material instal·lat entre els mesos de desembre i gener.

Nous videomarcadors a la pista de Son Moix

El lot 1 dels plecs recull el contracte d’adjudicació de subministrament de dues pantalles videomarcador led per a la pista de Son Moix per un import de 137.000 euros. Els nous marcadors substituiran als actuals, que s’instal·laran a la pista de Rudy Fernández i de Son Cotoner.

Les pantalles led, de darrera generació, tenen unes dimensions de 600 x 300 x 7 cm i incorporen un ordenador, consoles esportives, botzines i un software multiesportiu i d’oci multimèdia, entre d’altres

Comentarios cerrados