La FFIB escolta als clubs de categoria amateur i juvenil

21 septiembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

Avui horabaixa ha tengut lloc una reunió de la FFIB amb els clubs de Mallorca que tenen equips en categoria amateur i juvenil. L’objectiu era escoltar-los per tal de fer un millor futbol

El president Pep Sansó ha fet la seva exposició dels fets més destacats de les primeres setmanes pel que fa a la seva gestió. En aquest sentit, ha abordat temes com l’Oficina d’Atenció al Club, la Bossa d’Entrenadors, la creació d’un grup de feina per analitzar la Competició o com millorar el futbol femení, entre d’altres qüestions. Després ha estat el torn en què els clubs de preferent, primera i segona regional i també de categoria juvenil, han pogut canviar impressions, fer preguntes i aportacions per tal de millorar el futbol.

FFIB

Comentarios cerrados