L’Halterofília estrena aquest dissabte el seu Trofeu Ciutat de Palma al pavelló David Muntaner

8 septiembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

35 esportistes de 7 equips mixtes participaran a aquesta competició, oberta al públic i completament gratuïta

Francisco Ducrós: “Una iniciativa que potenciarà i visibilitzarà el treball d’un esport que té una tradició històrica i on podrem veure uns competidors de nivell nacional i internacional”

Begoña González: “Serà la primera competició per equips a Balears i l’inici del creixement de l’halterofília a les Illes”

Palma, 8 de setembre 2022. Avui matí ha tingut lloc, al vestíbul de l’Ajuntament de Palma, la presentació del primer Trofeu Ciutat de Palma d’Halterofília, que es durà a terme aquest dissabte de 10.30 h a 18 h al pavelló David Muntaner. La competició estarà oberta al públic i serà completament gratuïta.

A l’acte, hi han intervingut el regidor d’Esports, Francisco Ducrós; la presidenta del Comitè Balear Màster d’Halterofília, Begoña González; el president del Club Ciutat de Palma, Antonio Martínez; l’aixecadora més jove, Arisbeth Herrera, l’aixecador més veterà de Balears, Jeremy Clayton, i l’aixecador Enrique Bonnín.

Amb l’objectiu d’impulsar aquest esport, el Club Halterofília Ciutat de Palma i Mallorca Strength organitzen aquest primer Trofeu Ciutat de Palma, en col·laboració amb la Federació Balear d’Halterofília i l’Institut Municipal de l’Esport.

En aquest sentit, Ducrós ha aplaudit la iniciativa per a “potenciar i visibilitzar el treball d’un esport que té una tradició històrica i on podrem veure uns competidors de nivell nacional i internacional”. Per altra banda, el regidor també ha animat a la ciutadania a assistir i ha felicitat a la família de l’halterofília per “l’esforç i el conjunt de valors que aporten”.

González, durant la seva intervenció, ha agraït el suport de l’Ajuntament i de l’IME per a fer possible l’esdeveniment, “serà la primera competició per equips a Balears i l’inici del creixement de l’halterofília a les illes”, també ha detallat que “és un esport inclusiu per a totes les edats i sexes”.

Per la seva banda, Martínez ha explicat la trajectòria i els inicis a Palma d’aquesta modalitat i ha destacat que “l’halterofília és molt més que aixecar una barra, hi ha molts de beneficis darrera, tant físics com psicològics”.

En aquest sentit, els tres aixecadors han explicat les seves experiències i millores que han aconseguit a través de l’esport de força i perquè a hores d’ara són uns apassionats d’aquesta disciplina.

Aquesta primera edició coincideix amb el primer aniversari de la seu de Mallorca Strength a Palma i congregarà a 21 homes i 14 dones de totes les categories, que pertanyen a 7 equips balears. Cal destacar la participació dels campions d’Europa Màster José Torres i Antonio García, i la campiona d’Espanya Begoña González, entre d’altres.

A l’acte, també hi han assistit la directora general d’Esports, María Luisa Garnelo; el gerent de l’IME, Rafael Navarro, i representants dels grups municipals; Julio Martínez, del Partit Popular; Alejandro Escriche de Ciutadans, i Fulgencio Coll, de Vox

Ajuntament de palma

Comentarios cerrados