25 clubs de Palma lluiran nova gespa

6 septiembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

La FFIB agraeix a l’Ajuntament de Palma l’aposta per remodel·lar la nova gespa i també la capacitat dels clubs per continuar amb la seva tasca mentre dura el procés d’instal·lació

 

Avui dematí ha tengut lloc al camp de futbol Miquel Nadal de Palma la visita de les obres de millora del camp de futbol d’aquesta instal·lació, per part de l’Ajuntament de Palma. És un dels 25 clubs que Cort disposa el canvi de gespa: Sporting Ciutat de Palma, Collerense, La Victoria, Son Soca, La Unión, Rafal, Penya Arrabal, Sant Francesc, Joventut Son Oliva, Ferriolense, Son Sardina, Sant Jordi, Molinar, Santa Catalina, Son Cladera, Sant Pere Seminari, Gènova, San Cayetano, Independiente, Madre Alberta, Viva Sport, Baleares Sin Fronteras, Pilares, Bellver i Aldosivi.

El batle de Palma, José Hila, ha explicat aquesta aposta per remodelar i renovar la gespa d’aquests 25 clubs. Manolo Bosch, en representació del president de la FFIB, Pep Sansó, ha assistit a l’acte al camp de futbol Miquel Nadal, on s’ha escenificat davant dels mitjans de comunicació amb membres de tots els clubs implicats, la remodelació de la gespa. Bosch, en la seva intervenció ha agraït a Cort i a l’IME l’aposta per la renovació de la gespa, en benefici de milers de futbolistes de base i amateur que s’hi beneficiaran per jugar en millor condicions a nivell de superfície. La gespa col·locada és de darrera generació. Encara que no és responsabiitat de la FFIB, Bosch també ha agraït la paciència dels clubs per haver modificat els seus llocs d’entrenaments mentre s’han duit les obres i altres, encara s’estan adaptant mentre dura el procés de col·locació de la nova gespa. És evident que és una molèstia, pero Bosch ha insistit que valdrà la pena l’espera per poder jugar a un camp millor. El retard en la instal·lació de la gespa ha estat perquè ha Cort va sofrir una impugnació en el procés de contractació de l’empresa adjudicatària, per part d’una de les aspirants.

FFIB

 

Comentarios cerrados