25 clubs de Palma lluiran nova gespa

6 septiembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, F煤tbol

La FFIB agraeix a l’Ajuntament de Palma l’aposta per remodel路lar la nova gespa i tamb茅 la capacitat dels clubs per continuar amb la seva tasca mentre dura el proc茅s d’instal路laci贸

 

Avui demat铆 ha tengut lloc al camp de futbol Miquel Nadal de Palma la visita de les obres de millora del camp de futbol d鈥檃questa instal路laci贸, per part de l鈥橝juntament de Palma. 脡s un dels 25 clubs que Cort disposa el canvi de gespa: Sporting Ciutat de Palma, Collerense, La Victoria, Son Soca, La Uni贸n, Rafal, Penya Arrabal, Sant Francesc, Joventut Son Oliva, Ferriolense, Son Sardina, Sant Jordi, Molinar, Santa Catalina, Son Cladera, Sant Pere Seminari, G猫nova, San Cayetano, Independiente, Madre Alberta, Viva Sport, Baleares Sin Fronteras, Pilares, Bellver i Aldosivi.

El batle de Palma, Jos茅 Hila, ha explicat aquesta aposta per remodelar i renovar la gespa d鈥檃quests 25 clubs. Manolo Bosch, en representaci贸 del president de la FFIB, Pep Sans贸, ha assistit a l鈥檃cte al camp de futbol Miquel Nadal, on s鈥檋a escenificat davant dels mitjans de comunicaci贸 amb membres de tots els clubs implicats, la remodelaci贸 de la gespa. Bosch, en la seva intervenci贸 ha agra茂t a Cort i a l鈥橧ME l鈥檃posta per la renovaci贸 de la gespa, en benefici de milers de futbolistes de base i amateur que s鈥檋i beneficiaran per jugar en millor condicions a nivell de superf铆cie. La gespa col路locada 茅s de darrera generaci贸. Encara que no 茅s responsabiitat de la FFIB, Bosch tamb茅 ha agra茂t la paci猫ncia dels clubs per haver modificat els seus llocs d鈥檈ntrenaments mentre s鈥檋an duit les obres i altres, encara s鈥檈stan adaptant mentre dura el proc茅s de col路locaci贸 de la nova gespa. 脡s evident que 茅s una mol猫stia, pero Bosch ha insistit que valdr脿 la pena l鈥檈spera per poder jugar a un camp millor. El retard en la instal路laci贸 de la gespa ha estat perqu猫 ha Cort va sofrir una impugnaci贸 en el proc茅s de contractaci贸 de l鈥檈mpresa adjudicat脿ria, per part d鈥檜na de les aspirants.

FFIB

 

Comentarios cerrados