25 clubs de futbol de Palma coneixen de primera mà el pla de remodelació dels camps municipals

6 septiembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

 

D’acord amb la planificació del pla de renovació de gespa i equipament aquesta setmana comencen les obres a tretze camps municipals

Jose Hila: “Renovam la gespa de tots els camps municipals de Palma i mantindrem les inversions als camps amb un procés de millora continua, no és una actuació aïllada d’una legislatura, el nostre compromís és seguir invertint”.

Palma, 6 de setembre de 2022. El batle de Palma, Jose Hila; el secretari general de Federació de futbol de les Illes Balears, Manuel Bosch; el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, i el representant de Poligrass, Josep Cinca, han presentat avui el camp de futbol de Miquel Nadal el projecte global del pla de remodelació de 26 camps que aquesta setmana comencen a tretze terrenys municipals .

La visita ha comptat amb la participació de 25 representants de clubs de futbol de Palma que juguen als camps que l’IME està renovant. Els assistents han pogut conèixer de primera mà la planificació, característiques i els aspectes tècnics dels treballs de substitució de gespa i equipament que s’estan duent a terme.

Durant l’acte, Hila ha felicitat els clubs per la seva tasca, esportiva i social, i ha agraït la complicitat de tots per a facilitar la coordinació durant els treballs de renovació, “unes millores que arribaran a milers de nins, nines i joves de Ciutat”, ha dit. El batle també ha indicat que és uns del projectes de millora dels camps més importants que s’han fet “renovam la gespa de tots els camps municipals de Palma i mantindrem les inversions als camps amb un procés de millora contínua, no és una actuació aïllada d’una legislatura, el nostre compromís és seguir invertint”.

Per la seva banda, Bosch ha reconegut l’esforç institucional per a dur endavant aquesta actuació, “estam molt orgullosos i treballam de la mà de l’Ajuntament i de l’IME”. També ha agraït la bona disposició dels clubs i els hi ha obert les portes de la Federació per a les diferents necessitats “nosaltres farem feina amb vosaltres i per vosaltres”, ha conclòs.

Ducrós ha explicat que han escollit un camp mític com el Miquel Nadal per a presentar aquest projecte que “és un projecte conjunt de tota la Ciutat”, ha

destacat. El regidor també ha subratllat que aquest espai va esser el primer camp de gespa de Palma “és molt simbòlic perquè avui comença la seva remodelació, juntament amb dotze camps més”.

El responsable de Poligrass ha explicat la importància i la magnitud d’aquest projecte a nivell mundial “aquest projecte és un repte, perquè no hi ha adjudicacions d’aquestes dimensions i característiques”. També ha posat l’accent a la qualitat de la gespa “de darrera generació amb criteris mediambientals, preparada per a la retenció de microplàstics”.

Procés d’intervencions

Han conclòs les remodelacions de 9 camps de futbol inclosos al pla de renovació d’aquestes infraestructures municipals. En concret, han finalitzat els camps de futbol 11 de Germans Escalas, el Coll d’en Rabassa, Son Roca, el Secar de la Real, de la Victòria, Can Valero, el Rafal i els dos camps de Son Fuster.

Durant aquesta setmana s’inicien els treballs als dos camps de Miquel Nadal i als dos camps de Son Ferriol; els camps de futbol 11 de Sant Jordi, Son Sardina, el Molinar, Son Flor i Son Cladera i als camps de futbol 7 de Germans Escalas, Son Sardina, el Rafal i el Molinar, que finalitzaran entre la darrera setmana de setembre i la primera d’octubre.

Per a completar aquesta adjudicació, durant la primera setmana d’octubre s’iniciarà la renovació dels camps de futbol 11 de Son Moix i Sant Pere Seminari, que finalitzaran a principis de novembre.

I per a finalitzar, es completaran els 26 camps amb la remodelació del camp de futbol 7 de Can Valero i el de Rudy Fernández, que a hores d’ara estan en procés de licitació.

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados