L’Ajuntament de Palma habilita una sala polivalent amb material de gimnàstica al casal de son Roca

2 septiembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

És un projecte guanyador de la convocatòria de pressupostos participatius.

Respon a una reivindicació veïnal de dotar la barriada d’alternatives d’oci saludable.

Costa: “S’ha guanyat un espai més pel barri de Son Roca destinat als veïns i veïnes, i en especial al jovent, on fer esport.”

Palma, 2 de setembre de 2022,- La regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior, Clàudia Costa, ha visitat avui el casal de barri de Son Roca on s’ha habilitat una sala polivalent amb material de gimnàstica.

Aquest espai és una proposta presentada per Naüm, l’associació de Veïns de Nova Son Roca i Jóvenes de Son Roca a la convocatòria de pressupostos participatius de l’any 2017 i té per objectiu que els joves d’aquesta barriada palmesana puguin tenir alternatives d’oci saludable i practicar activitats esportives.

“Vull agrair a l’AV de Nova Son Roca i a Naüm per les victòries aconseguides amb molt d’esforç i amor pel barri” ha dit la rehidora que ha afegit que “aquest orgull de barri forma part de la millor Palma, i no és un fet aïllat, ja són tres els pressuposts participatius realitzats a Son Roca.”

La sala, que té una superficies de 120 metres quadrats, ha estat construïda a una porxada de l’antiga escola de son Roca (on s’ubica ara mateix el casal). L’àrea d’infraestructures l’ha habilitada realitzant un tacament a part del porxo existent, posant-hi paviment i col·locant finestres.

Es tracta d’una sala polivalent on es podran desenvolupar diferents tipus d’activitats i a la qual s’hi ha invertit prop de 4.500 euros en material divers, com un banc de musculació regulable, un kit de manuelles, matalassos de fitness,

una barra de CrossFit, peses, pilotes medicinals, bandes de resistència entre d’altres, així com paviment de cautxú.

Recordem que el Casal de barri de Son Roca és un dels casals de barri de la xarxa de l’Ajuntament de Palma que tenen una cessió d’ús a les entitats veïnals de la zona.

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados