Gran èxit de les Jornades Tècniques de Menorca

2 septiembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Arbitros, FFIB, Fútbol
Cuadra Fernández explica els canvis


40 col.legiats i col.legiades de Menorca escolten a Es Mercadal els canvis de la reglamentació arbitral 22/23 explicats per Cuadra Fernández

Ahir vespre va tenir lloc al Centre de Convencions de Es Mercadal la celebració de les Jornades Tècniques de Menorca, organitzades pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació de Futbo de les Illes Balears.

Hi participaren prop de 40 col·legiats i col·legiades de Menorca. L’acte s’inicià amb la intervenció de Pau Carbonell, delegat de Menorca del Comitè d’Àrbitres. També participà Pedro Bermúdez, director de l’Escola d’Àrbitres de Menorca. Posteriorment, va ser el torn del president del Comitè Tècnic d’Àrbitres, Bartomeu Riera Morro.

Però la xerrada principal i conferència va estar desenvolupada per Guillermo Cuadra Fernández qui va explicar els canvis en la reglamentació arbitral de la temporada 22/23.

FFIB

Comentarios cerrados