El Ciutat de Palma de Futbol Sala celebra el seu desè aniversari amb un quadrangular internacional a Son Moix

30 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol

 

Aquest cap de setmana l’Sporting de Portugal, El Palma Futsal, ElPozo Murcia i el Real Betis Futsal es disputaran un dels millors tornejos d’estiu del món

Palma, 30 d’agost de 2022. El batle de Palma, Jose Hila; el director general del Palma Futsal, José Tirado; el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Pep Sansó, i el director comercial de THB Hotels, Juan Carlos Miralles, han presentat aquest matí al vestíbul de Cort el 10è Trofeu Ciutat de Palma de Futbol Sala, Memorial Miquel Jaume.

Un encontre que enguany es disputarà en un quadrangular al Palau Municipal d’Esports de Son Moix. Aquest nou format, uneix el desè aniversari del Ciutat de Palma amb el segon Memorial Miquel Jaume, aconseguint un dels millors tornejos d’estiu del món.

La competició comptarà amb un convidat internacional com és l’Sporting de Portugal, subcampió d’Europa i de la lliga portuguesa, que arrencarà les semifinals el dissabte a les 18.30 h contra ElPozo Murcia. A les 20.45 h el Palma Futsal s’enfrontarà al Real Betis Futsal i diumenge es decidirà el conjunt guanyador a la fase final.

Amb aquest cartell de luxe, el Palma Futsal presenta a l’afició el nou projecte del club per a l’estrena a la Champions League. A més, es podran veure dos equips que jugaran a la màxima competició internacional la pròxima temporada i que es podrien enfrontar al Ciutat de Palma en funció dels resultats de les semifinal.

 

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados