Jornades Tècniques de Menorca Cuadra Fernández explicarà les noves regles de la temporada

28 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: Arbitros, Fútbol

Es Mercadal acollirà dimecres 31 d’agost a les 19:30 hores, les Jornades Tècniques de Menorca, a càrrec de Guillermo Cuadra Fernández, àrbitre de Primera Divisió.

Dimecres 31 d’agost a les 19:30 hores al Centre de Convencions de Es Mercadal tendrà lloc les Jornades Tècniques de Menorca, organitzades pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació de Futbo de les Illes Balears.

Està prevista la participació de prop de 40 col·legiats i col·legiades de Menorca. L’acte s’iniciarà amb la intervenció de Pau Carbonell, delegat de Menorca del Comitè d’Àrbitres. També participarà Pedro Bermúdez, director de l’Escola d’Àrbitres de Menorca. Posteriorment, serà el torn del president del Comitè Tècnic d’Àrbitres, Bartomeu Riera Morro.

Però la xerrada principal i conferència estarà desenvolupada per Guillermo Cuadra Fernández, àrbitre de Primera Divisió i col·legiat internacional. Cuadra Fernández explicarà els canvis de la nova reglamentació per a aquesta temporada 22/23.

FFIB

Comentarios cerrados