PB ELS TAMARELLS. Visita de Gamper i dinar de Junta Directiva

20 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Nacional

diumenge passat vam rebre a la nostra seu la visita de dues  grans personalitats blaugranes, per una part Xavier Gamper, net del fundador del FC Barcelona Joan Gamper i, de l’altra, Salva Torres, vicepresident de la Confederació Mundial de Penyes i vicepresident de la Federació de Penyes Barcelonistes a la Zona de les Comarques de València i Marina Alta, les quals van signar el nostre llibre d’honor, ens donaren una mà amb els sortejos de viatges pels nostres socis a l’Spotify Camp Nou i van rebre la bufanda de la nostra penya.

 

A més van ser els nostres convidats al dinar d’estiu de la junta directiva al Restaurant Club Nàutic Portocolom, juntament amb el president de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, Òscar Escoda amb la seva parella Antònia i el nostre soci d’honor Juan Domingo De la Cruz amb la seva parella Romi.

 

Una gran jornada de barcelonisme que les altes temperatures no van deslluir.

 

 

          Tots units fem Penya, fem Barça!!!

 

Comentarios cerrados