Joana Maria Valcaneras, premiada (Millor jugadora Cadete femenina )

18 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

El passat dia 28 de juny, la FFIB va fer la seva tradicional festa del futbol base, organitzada en col.laboració amb Diario de Mallorca.

Allà més de cincuanta equips del futbol base de Mallorca va rebre la seva distinció per fer campions durant la temporada. També es lliuraren alguns premis individuals. Joana Maria Valcaneras, jugadora del Collerense va ser distingida com a millor jugadora cadet de la passada temporada. La futbolista no va poder assistir a la festa i, per tant, no pogué recollir el premi. Per aquest motiu, Joana Maria ha rebit avui dematí de mans del president de la FFIB, Pep Sansó, el premi que l’acredita com a la millor jugadra de la seva categoria. És una futbolista de la selecció balear sub17 però habitual en categories més baixes del nostre combinat, per això els seleccionadors coneixen la seva progressió i el seu rendiment a l’hora d’haver-li concedit. Joana Maria ha estat acompanyada per la seva família, en un acte a la seu de la FFIB a Palma, en el qual també hi ha participat María Jesús Tamurejo, responsable de la Comissió de Futbol Femení de la FFIB i de la Comissió de Futbol Platja, Fèlix Peralta.

FFIB

Comentarios cerrados