Els copropietaris del Lluís Sitjar ja poden vendre les seves accions

16 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Real Mallorca

L’Ajuntament incorporarà aquests terrenys a la xarxa d’equipaments municipals i a la Falca Verda

Els copropietaris del Lluís Sitjar ja poden vendre les seves accions a l’Ajuntament de Palma, que gràcies a aquests terrenys ampliarà la Falca Verda i la xarxa d’equipaments municipals. La intenció del consistori és adquirir el 100% dels 666 títols gràcies a una inversió d’11.279.283,35 euros. Cada acció s’ha valorat en 16.935 euros. Amb aquest acord, que ha elaborat l’Àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, es compleix el compromís de fer una oferta pública per resoldre una situació que es perllongava des de feia molts anys.

Les accions s’adquiriran lliures de càrregues i gravàmens i la compra es formalitzarà per acord de la Junta de Govern quan els copropietaris en venguin un mínim del 60% (400 títols).

Les persones que tinguin interès a vendre les seves accions han de comparèixer a la notaria designada per torn d’ofici, on hauran de presentar la documentació que acredita el títol de propietat i acceptar la valoració municipal. La notaria on s’han de fer els tràmits és la de Maria del Mar Urbano (avinguda Alexandre Rosselló 26, entresol).

Comentarios cerrados