l’IME realitzarà millores a la piscina petita de Son Moix

12 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Es realitzarà la instal·lació de la làmina impermeabilitzant del vas de la piscina i de les rajoles del perímetre

Amb motiu d’aquestes tasques la piscina petita estarà tancada durant tot el mes

Palma, 12 d’agost de 2022.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) iniciarà l’1 de setembre millores a la piscina poc profunda del Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

Entre d’altres, les tasques que es duran a terme a la piscina petita consistiran en la col·locació de làmina impermeabilitzant de PVC al vas i la substitució de les rajoles del perímetre per un import de 67.051 euros, amb l’IVA inclòs.

Per tal de poder dur terme els treballs prevists, la piscina petita estarà tancada als usuaris i s’interrompran els cursets d’aquest espai fins a l’1 d’octubre. La piscina gran mantindrà la seva activitat habitual durant aquest període.

Els cursetistes de natació afectats per la interrupció del servei han rebut la informació a través de missatgeria mòbil i començaran el mes d’octubre amb el seu horari habitual.

D’altra banda, els grups d’aiguagym del programa PAD, que habitualment realitzen l’activitat a la piscina petita, es reubicaran a la piscina gran i poden accedir a les classes de Son Hugo, Germans Escalas i S’Estel, ja que el programa inclou les quatre instal·lacions.

Comentarios cerrados