Amedeo Spadaro assessorarà la FFIB Aplicarà coneixements en la matèria per impulsar recursos

12 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

Amedeo Spadaro assessorarà a la FFIB com a consultor extern per fer una feina d’estratègia econòmica global i de creixement.

Amedeo Spadaro assessorarà a la FFIB com a consultor extern per fer una feina d’estratègia econòmica global i de creixement. El president del CD Sant Francesc és professor titular d´Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears des de l’any 1996 i aplicarà el seus coneixements en la matèria per impulsar recursos necessaris per al futbol de les Illes Balears.

 

Trajectòria

És president del Sant Francesc des de l’any 2011, un club especialitzat en categoria de base. Va ocupar durant dos anys el càrrec de president de la Liga Nacional de Fútbol Playa, responsabilitat a la qual hi va renunciar fa pocs dies.

Per al president de la FFIB, Pep Sansó, «Amedeo Spadaro és una persona reconeguda al futbol balear, de prestigi a la Universitat i que serà capaç de perfilar unes línies mestres que permetin que la marca futbol de les Illes Balears guanyi en valor».

FFIB

 

 

Comentarios cerrados