PB ELS TAMARELLS. Festa de les Penyes i Gamper a l’Spotify Camp Nou

11 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol

Jornada de festa blaugrana la que es va viure aquest passat diumenge a l’Spotify Camp Nou amb la presentació oficial del primer equip de futbol davant l’afició en la 57a edició del Gamper, edició que serví per carregar l’afició amb il·lusions i forces renovades de cara a la nova temporada.

Parlam de festa perquè precisament fou això el que va viure durant tota la jornada l’afició, i com no podia ser d’altra manera, la PB Els Tamarells, la qual hi estigué representada a través del seu directiu Joan Garau, i per una representació dels nostres socis que assistiren al partit i que gaudiren dels diversos jocs que s’havien organitzat als afores del l’Estadi.

En primer lloc durant la Festa de les Penyes, que fou la que encetà la jornada amb els parlaments del president Laporta sobre el futur de les penyes, es presentaren les bases a partir de les quals les penyes interactuaran amb el club, es destacà la creació d’un cens penyístic per tal de tenir un major control de totes les penyes i penyistes del club, i l’afició va poder gaudir de la presentació de les noves incorporacions a l’equip.

La cirereta de la jornada fou la 57a edició del Trofeu Joan Gamper, amb la presentació oficial de l’equip culer i la seva victòria al Pumas UNAM per 6-0. Victòria que serví a Lewandowski per estrenar-se com a golejador i a qui acompanyaren Pedri, en dues ocasions, Dembele, Aubameyang i de Jong per completar una gran jornada que també serà recordada per la despedida de Dani Alvés del FC Barcelona.

      

Comentarios cerrados