La FFIB dóna suport al torneig més antic d’Espanya de futbol base

10 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

El president Pep Sansó assisteix a la presentació de la 48a edició del Torneig de Sa Llum, el més antic d’Espanya de futbol base. Enguany hi ha rècord de participació: 46 equips i 73 partits.

Diumenge passat va tenir lloc a Montuïri la presentació de la 48a edició del Torneig Sa Llum. Es tracta del torneig de futbol base més antic d’Espanya i tot un referent al futbol de les Illes Balears. El president de la FFIB, Pep Sansó, assistí a la presentació del torneig, que al llarg d’aquestes dècades ha contat amb la participació dels millors clubs de les Illes i d’Espanya també ha participat el FC Barcelona. Sansó va dedicar unes paraules de reconeixement cap un torneig únic i prestigiós que ha estat capaç de mantenir-se en el temps gràcies a la bona feina d’organització. Va nèixer l’any 1973 de la mà del vicari Guilem Rigo, el mestre Biel Gomila i el direciu del CICE, Damià Sastre. S’ha celebrat de forma ininterrompuda fins da dos anys, que la pandèmia evità la seva celebració. Són 48 edicions amb enguany, i només el coronavirus evità arribar ja als 50 tornejos disputats. Sempre amb totes les categories de base, amb una mitjana de 29 equips. Enguany s’ha aconseguit un nou rècord de participació, sent 46 els equips que jugaran un total de 73 partits. També de dies de competició, un total de 20.

El Constància es va proclamar campió de Juvenil en el partit inaugural de diumenge en guanyar 2-1 al Sant Francesc. Al llarg de les pròximes setmanes seguiran dispuntant-se més partits d’altres categories.

L’ex president Miquel Bestard va rebre una placa en agraïment pel seu suport aquests anys al Torneig de Sa Llum.

FFIB

Comentarios cerrados