L’IME inicia la renovació completa dels camps de futbol 11 de Can Valero i el Rafal

9 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol, Fútbol Base

Francisco Ducrós: “Abans de finalitzar l’any haurem conclòs la renovació d’un total de 26 camps de futbol

Palma, 9 d’agost de 2022.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ja ha iniciat la renovació completa dels camps de futbol 11 de Can Valero i el Rafal. Els dos terrenys de joc s’inclouen al pla de remodelació de 17 camps municipals de Palma, que compta amb una inversió total de 3.277.183 euros.

Així, amb aquests dos camps, s’inicia un dels projectes globals més importants d’acondicionament d’aquestes infraestructures que inclouen  el  canvi de gespa i la substitució de l’equipament esportiu de les instal•lacions (porteries, banquetes, xarxes, banderins, marcadors, etc.). Cal recordar que també es substituiran els actuals focus halògens per il·luminació led, una actuació que està actualment en licitació i per a la qual l’IME destina 748.000 euros.

L’empresa adjudicatària dels treballs de substitució de gespa i equipament, Fieltuf Poligras, ha començat les tasques dins els terminis prevists i s’estima que els camps de futbol 11 de Can Valero i el Rafal estiguin enllestits a finals d’agost.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha recordat que ja s’han finalitzat 7 camps, s’ha construït un nou camp homologat de rugbi i un de futbol 3×3,  “abans de finalitzar l’any haurem conclòs la renovació d’un total de 26 camps de futbol”, ha destacat.

Calendari d’actuacions

L’equip directiu de l’IME ha consensuat el calendari d’actuacions amb els clubs de futbol per tal de coordinar altres espais d’entrenament mentre es desenvolupen els treballs de reforma dels 15 camps restants.

D’acord amb l’agenda, els dos camps de Son Ferriol i el de futbol 11 de Miquel Nadal començaran a finals d’agost i finalitzaran la darrera setmana de setembre. En paral·lel, i fins a la primera setmana d’octubre, es treballarà als camps de futbol 11 de Sant Jordi, Son Sardina, el Molinar, Son Flor i Son Cladera i als camps de futbol 7 de Germans Escalas, Son Sardina, el Rafal i el Molinar.

Per a completar aquesta fase, durant la primera setmana d’octubre s’iniciarà la renovació dels camps de futbol 11 de Son Moix i Sant Pere Seminari,  i del camp de futbol 7 del Miquel Nadal, que finalitzaran a principis de novembre.

Comentarios cerrados