PB ELS TAMARELLS Torneig festes de Sant Jaume a Santanyí, i homenatge al soci Cosme Salvà Rigo.

8 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Amb motiu de les Festes de Sant Jaume de Santanyí, la PB Els Tamarells va participar al torneig de futbol-7 per a recordar al soci Cosme Salvà Rigo, persona molt estimada al poble i a tota la comarca. Jugaren l’equip “Amics d’en Cosme” (format per varis socis de la penya), l’equip de veterans de l’At. Balears i la PB Els Tamarells. Els vencedors foren els Amics d’en Cosme que doblegaren per 3-0 l’At. Balears i 4-1 a la PB Els Tamarells, anotant Joan Sunyer el gol barcelonista. En l’altre partit els «balearicos» guanyaren per la mínima a la penya.

Per la PB Els Tamarells formaren Miquel Bonet, Martí Losa, Albert Sitjar, Xavier Prohens Vidal, Martí Losa Ferri, Tomeu Covas, Rafel Ginard, Xavi Prohens, Joan David Vicens, Joan Sunyer i Bernat Llaneres, i composaren el cos tècnic Miquel Vadell, Andreu Server, Sebastià Rodríguez, Joan Tauler, Guillem Batle i Marc Lladonet.

 

Després del torneig va tenir lloc un sopar amb socis en el Restaurant Hostal Platja a Cala Santanyí, durant el qual la penya va tenir un detall amb la família de Cosme Salvà que recolliren els seus fills Maria i Joan, i la seva dona Xisca.

 

Es celebrà un sorteig entre els socis que participaren al torneig consistent en un viatge a Barcelona per a dues persones (socis) amb entrada inclosa per anar a veure al Camp Nou el primer partit de Champions del FC Barcelona en la temporada 22-23.

El guanyador fou el soci Andreu Server Mas (Santanyí), el primer suplent Tomeu Covas Nicolau (Santanyí), el segon suplent Xavier Prohens Vidal (Santanyí) i el tercer suplent Sebastià Rodríguez Binimelis (Santanyí), i després tingué lloc un sorteig entre els socis que participaren al sopar consistent en un viatge a Barcelona per a dues persones (socis) amb entrada inclosa per anar a veure en el Camp Nou el partit de Lliga FC Barcelona -Elx (17 o 18 de setembre).

El guanyador fou el soci Miquel Vadell Bonet  (Santanyí), el primer suplent Tomeu Estelrich Vidal (Santanyí), el segon suplent Sebastià Galmés Verger (Santanyí) i la tercera suplent Xisca Font Oliver (Campos).

 

El proper acte de la penya serà el 23 d’agost, el Torneig Interpenyes Festes de Sant Agustí de Felanitx, en el qual hi participaran la Penya San Mamés (Ath.Bilbao), la Penya Mallorquinista, la Penya Madridista i la Penya Barcelonista Els Tamarells.

Som-hi Barça, som-hi Tamarells!!!

 

  La Junta Directiva

2019-10-01.jpg

Comentarios cerrados