Jordi Horrach és nou director general de la FFIB

8 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

Jordi Horrach és des d’avui nou director general de la FFIB. S’incorpora a la Federació i,a partir de dia 1 de gener de 2023, asumirà la Secretaria General de la FFIB.

Jordi Horrach és des d’avui nou director general de la FFIB. S’incorpora a la Federació de Futbol de les Illes Balears i a partir de dia 1 de gener de 2023 asumirà la Secretaria General de la FFIB.

Jordi Horrach és advocat, especialitzat en dret civil, amb experiència professional en el sector turístic i que, a més, té una llarga trajectòria la món del futbol balear. Ha estat jugador, entrenador i director esportiu a dos clubs de Palma: La Salle i Penya Arrabal.

Per al president de la FFIB, Pep Sansó, «Jordi Horrach és un perfil gestor que aportarà la seva experiència en benefici del futbol de les Illes Balears. És una persona preparada que ens ajudarà a seguir professionalitzant la FFIB».

Comentarios cerrados