L’IME obre la licitació per a la renovació de gespa i equipament del camp de futbol del Poliesportiu Rudy Fernández

4 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

 

La inversió per a aquesta millora és de 197.416 €

Francisco Ducrós: “Enguany conclourem la renovació d’un total de 26 camps de futbol, una inversió necessària per a millorar les infraestructures municipals i les condicions de joc dels esportistes, és un projecte històric”

Palma, 11 d’agost de 2022. L’Institut Municipal de l’Esport ha obert la licitació per a la renovació de la gespa, els sistemes de reg i l’equipament esportiu del camp de futbol del Poliesportiu Rudy Fernández, per un import màxim de 197.416 €.

En concret, es renovarà la gespa, el sistema de reg i l’equipament esportiu, com banderins, porteries, banquetes…

La substitució, subministrament i treballs de millora, tindran una duració màxima de 4 setmanes a partir de la data d’inici del contracte, una vegada finalitzi el procés d’adjudicació.

Aquesta actuació se suma al pla d’inversions de millores dels camps municipals, dels quals s’han conclòs 7 i s’han iniciat els procediments de 19 més. En aquest sentit el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha assenyalat que “enguany conclourem la renovació d’un total de 26 camps de futbol, una inversió necessària per a millorar les infraestructures municipals i les condicions de joc dels esportistes, és un projecte històric”.

Comentarios cerrados