El Velòdrom de Son Moix acollirà la tercera edició de les Nits de Ciclisme en Pi

2 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

El Velòdrom de Son Moix acollirà la tercera edició de les Nits de Ciclisme en Pista

La Federació de Ciclisme de les Illes Balears, amb la col·laboració de l’IME, organitza tres jornades els dies 4, 11 i 18 d’agost

L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta

Palma, 2 d’agost de 2022.- Per tercer any consecutiu, la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, amb la col·laboració de l’IME, organitza les Nits de Ciclisme en Pista a Son Moix, tres jornades gratuïtes que es duran a terme els dies 4, 11 i 18 d’agost al Velòdrom Municipal de Son Moix.

La primera jornada arrancarà dijous a les 19 hores i comptarà amb la participació de 50 esportistes de clubs de l’illa, que participaran en les categories femenines i masculines de promeses, principiants, alevins, infantils, cadets, junior, elit, sub-23 i màster 30, 40 i 50.

Les proves seran puntuables per a la Lliga de Pista Infineathai, la lliga regular de pista, que corona els millors pistards de Mallorca i que conclourà el dia 18, coincidint amb la darrera jornada de la competició.

A aquesta edició es donaran cita a Son Moix destacats esportistes com Albert Moyà i Iurani Blanco, actuals líders d’aquesta modalitat, així com Miguel Indurain Jr., guanyador de la passada edició, i Anita Ivonne Stenberg, medallista olímpica i campiona de Noruega.

En finalitzar les proves es lliuraran els trofeus i medalles als tres primers classificats de totes les categories.

Comentarios cerrados