L’infantil masculí de Manacor es proclama campió d’Espanya de vòlei platja

22 julio 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

L’equip infantil masculí de vòlei platja del Club Voleibol Manacor s’ha proclamat clar vencedor del Campionat d’Espanya disputat a Terol els passats dies 19, 20 i 21, en vèncer per 2-0 al finalista de Ciudad Real, ADV Miguelturra.
Després de guanyar de manera clara i ordenada a l’equip  galleg C Orense VP, i entrar en els quarts de final, els jugadors a les ordres de Guillem Cabrer feren front al poderós Mintonnete Almeria aconseguint així el bitllet d’entrada a la final contra ADV Miguelturra. Amb els finalistes disputaren una intensa lluita per la medalla d’or

 

Guillem Cabrer, Pere Joan Veny, Carmelo Serrano, Jordi Bennassàr, Pere Andreu Martínez i Rafel Tugores són les joves promeses del vòlei platja que el dia 19 es desplaçaven a Lorca amb la intenció de fer el millor paper en l’arena. Per tots ells menys un, l’experiència era completament nova i l’estrena no ha pogut tenir millor resultat.

 

  1. El Club Voleibol Manacor ha expresat la seva gran alegria per la fita assolida i espera amb orgull el seu equip per celebrar aquesta important victòria.

Comentarios cerrados