Basket Liga Balear ; La temporada 2022/23 comptarà amb 24 equips masculins i 14 femenins

21 julio 2022 | Por lorenzo | Categoria:

L’interès per les Lligues Escribano segueix incrementant i una prova d’això és l’augment d’equips participants a la màxima categoria del bàsquet balear de cara a la temporada  que començarà en octubre. La competició masculina tindrà 24 equips participants i la femenina 14, significant un increment d’equips en ambdues lligues. La temporada començarà, de forma oficial, el 2 d’octubre.

 Les Lligues Escribano estan de moda i l’interès dels clubs per participar-hi ha incrementat en els darreres anys. La temporada que està a punt de començar experimentarà un nou rècord de participació tant en la competició masculina com femenina, sumant un total de 38 equips. Aquestes dades parlen de la bona salut que té a dia d’avui la màxima competició balear tant femenina com masculina tant a nivell esportiu com mediàtic. Amb tot això, seran 27 els clubs que formin part i disfrutin de les Lligues Escribano aquesta propera temporada. La competició femenina consistirà en una lliga regular a grup únic amb una plaça directa pel Trofeu Hermanas Rullán per l’equip campió. Del segon al setè classificat disputaran l’encreuament classificatori a partit únic a casa del millor classificat (2n vs 7è, 3r vs 6è i 4t vs 5è). La competició masculina consta de dos grups de dotze equips. El primer classificat de cada un dels grups tendrà plaça directa pel Trofeu Biel Hurtado, mentre que les altres dues places s’obtindran d’un encreuament a partit únic entre el segon classificat de cada grup enfront del tercer de l’altre. El campió de la final a quatre tendrà plaça per la Lliga EBA de la temporada 2023/24.

 Equips participants Lliga Escribano femenina

 

– Mucha’s Cristales – Port Management Andratx

– Sant Josep Obrer

– Fundación Asnimo

– CCE Sant Lluis

– Bàsquet Calvià

– BM – Benzineres Febrer Martí

– Pulsa – PDV

– Jovent Coinga

– Club Bàsquet Ferreries
– Instituto de Fertilidad

– CTEIB

– La Salle Palma

– CD Alcàzar

– Sporting Full Equip Molinar

 

Equips participants Lliga Escribano masculina

 

Grupo A1

– Agora Portals
– Sa Real Blakstad Ibiza
– BM – Benzineres Febrer Martí
– Livingdreams Santa Maria
– CTEIB
– Sant Josep Obrer
– CB Sant Antoni Ibiza Feeling
– CB Consell
– Oli Ibiza
– Grupo Udemax Molinar
– Sa Pobla Bàsquet Club
– Bàsquet Pla

 

Grupo A2

– Ciutat d’Inca
– Esporles BC
– Jovent Coinga
– CB Boscos Menorca – Innova Menorca
– CD Alcàzar
– Supermercados Diskont Ciutadella Ponent
– CCE Sant Lluis
– Flanigan Calvià
– La Salle Palma
– Iforavila
– Imprenta Bahía San Agustín
– CBJ Llucmajor

FBIB

Comentarios cerrados