Palma Pàdel acull la 14a edició del Torneig Ciutat de Palma

19 julio 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La competició tindrà lloc entre el 22 i el 31 de juliol amb la participació de més de 100 parelles

Les instal·lacions de Palma Pàdel han acollit avui la presentació de la 14a edició del Torneig Ciutat de Palma – Tecproim, que tindrà lloc entre el 22 i el 31 de juliol a les instal·lacions del club.

Més de 200 persones ja estan inscrites al torneig, les quals participaran en les diferents categories de la competició: 6 masculines, 5 femenines i mixtes. Dins dels actes del torneig, el divendres dia 29, hi haurà la participació d’un jugador professional com és Seba Nerone, que visitarà el club per poder estar al costat de tots els aficionats al nostre esport.

El gerent de l’IME, Rafael Navarro, ha animat a totes les persones aficionades a inscriure’s en el Ciutat de Palma de Pàdel, i ha assenyalat que “és un torneig que s’ha consolidat any rere any gràcies a una excel·lent organització del club i un treball diari de promoció des de categories base”.

El director esportiu de Palma Padel, Joan Bonet, també ha destacat la trajectòria del Ciutat de Palma de Pàdel i ha agraït el suport dels patrocinadors i col·laboradors del torneig Tecproim, Autovidal, Blanca Terra, Dogleg, Alvato, L’artista “i molts més que sempre ens donen el seu suport per a que tots els torneigs i esdeveniments del Club surtin endavant i d’un alt nivell”.

Les inscripcions estan obertes i es poden tramitar en línia a través de la plataforma especialitzada d’Sportelia fins al mateix dimarts dia 19 de juliol a les 23.59 hores.

A l’acte han assistit també Mateu Gorrias i Tomeu Llompart, en representació del club, Llorenç Morey, en representació de Tecproim, patrocinador principal de l’esdeveniment i Adrián Argañarás i Pablo Pelassini, en representació d’A2 Sports

Comentarios cerrados