La FBIB celebra la seva Assemblea General Ordinària amb més de 10.000 llicències

2 julio 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

la Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha celebrat la seva Assemblea General Ordinària de 2022 amb una dada per l’orgull i la il·lusió com és la d’haver superat la barrera de les 10.000 llicències federatives a la passada temporada. L’acte ha tingut una bona participació amb algo més del 53% d’assembleistas presents a l’hotel Hipotels Playa de Palma Palace.

 

L’Assemblea s’ha dut a terme amb total normalitat i amb una assistència del 53’125% dels assembleistes. El president de la FBIB, Juanjo Talens, va voler destacar l’increment de llicències a totes les illes i ha volgut fer un reconeixement especial al Club Bàsquet Formentera amb l’entrega d’un diploma com a club amb major creixement de nombre de llicències des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19. Aquestes dades, destacà el president, que posen en valor l’esforç i la fortalesa dels clubs en una època tan complicada com la que s’ha viscut en tots els àmbits en els darrers anys. Un altre dels punts importants és la continuació del programa ‘Feim + Costat’ en què la FBIB ofereix diferents ajuts a nivell econòmic tant a clubs com a famílies. En tres anys s’haurà aportat 250.000 euros en subvencions i ajudes a nivell econòmic. De cara al futur a curt termini, la FBIB es marca l’objectiu de “donar impuls al bàsquet 3×3” i, en aquest sentit, Juanjo Talens ha anunciat que Balears presentarà una proposta d’organització del Campionat d’Espanya U17 de 3×3 de la propera temporada. L’Assemblea General Ordinària ha servit per escenificar el canvi a la direcció esportiva de la FBIB després que Jordi Capó decideixi tancar la seva etapa al capdavant de l’àrea tècnica després de quatre anys al càrrec. El tècnic ha manifestat que “he intentat ajudar a créixer al bàsquet balear, però sense dubte el bàsquet m’ha fet créixer molt més a mi. Vull transmetre que el bàsquet balear, la Federació, els clubs i federats em tindran sempre que ho necessitin”. El càrrec l’assumeix des de ja As García, que ja du dos mesos fent feina amb Jordi Capó.

 

Des de la Fundació FEBIB1935 també han estat presents a l’Assemblea General Ordinària i ha participat en diferents sentits. Per una banda, han entregat un obsequi a tots els clubs presents d’un marc amb una il·lustració de Bea Jedi amb

la foto dels Germans Reynés del primer partit de bàsquet a les Illes Balears 1932 a Sóller, amb motiu de la celebració d’aquesta fita ja fa noranta anys. També han realitzat un reconeixement a diferents persones com Vicent Petrus, Casimir Gòdia, Maria Magdalena Coll, Ángel Amigo, Luis Picó i Fina Servera per la seva tasca a l’ombra en favor del bàsquet balear amb el premi ‘Indispensables del Bàsquet Balear’.

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha celebrado su Asamblea General Ordinaria de 2022 con un dato para el orgullo y la ilusión como es el de haber superado la barrera de las 10.000 licencias federativas en la pasada temporada. El acto ha tenido una buena participación con algo más del 53% de asambleístas presentes en el hotel Hipotels Playa de Palma Palace.

La Asamblea se ha llevado a cabo con total normalidad y con una asistencia del 53’125% de los asambleístas. El presidente de la FBIB, Juanjo Talens, quiso destacar el incremento de licencias a todas las islas y ha querido hacer un reconocimiento especial al Club Baloncesto Formentera, que recibió un diploma como el club con mayor crecimiento de nombre de licencias desde el inicio de la pandemia de la Covid-19. Estos datos, destacó el presidente, que ponen en valor el esfuerzo y la fortaleza de los clubes en una época tan complicada como la que se ha vivido en todos los ámbitos en los últimos años. Otro de los puntos importantes es la continuación del programa ‘Feim + Costat’ a través de los que la FBIB ofrece diferentes ayudas a nivel económico tanto a clubes como a familias. En tres años se habrá aportado 25.000 euros en subvenciones y ayudas a nivel económico. De cara al futuro a corto plazo, la FBIB se marca el objetivo de “dar impulso al baloncesto 3×3” y, en este sentido, Juanjo Talens ha anunciado que Baleares presentará una propuesta de organización del Campeonato de España U17 de 3×3 de la próxima temporada. La Asamblea General Ordinaria ha servido para escenificar el cambio a la dirección deportiva de la FBIB después de que Jordi Capó decidiera cerrar su etapa al frente del área técnica después de cuatro años en el cargo. El técnico ha manifestado que “he intentado ayudar a crecer al baloncesto balear, pero sin ninguna duda el baloncesto me ha hecho crecer

mucho más a mí. Quiero trasmitir que el baloncesto balear, la Federación, los clubes y federados me tendrán siempre que lo necesiten”. El cargo lo asume desde ya As García, que ya lleva dos meses trabajando con Jordi Capó.

Desde la Fundació FEBIB1935 también han estado presentes en la Asamblea General Ordinaria y ha participado en diferentes sentidos. Por un lado, han entregado un obsequio a todos los clubes presentes de un marco con una ilustración de Bea Jedi con la foto de los hermanos Reynés del primer partido de baloncesto en baleares en 1932 en Sóller, con motivo de la celebración de este hito hace ya noventa años. También han realizado un reconocimiento a diferentes personas como Vicent Petrus, Casimir Gòdia, Maria Magdalena Coll, Ángel Amigo, Luis Picó y Fina Servera por su tarea en la sombra a favor del baloncesto balear bajo el premio ‘Indispensables del Bàsquet Balear

 

FBIB

 

Comentarios cerrados