Presentació Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques 7s sub-18 de Rugbi

23 junio 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Regional

 

Germans Escalas acull el Campionat d’Espanya de Rugbi de Seleccions Autonòmiques sub-18

250 esportistes i tècnics de set Comunitats Autònomes participaran durant el cap de setmana a la competició

Francisco Ducrós: “És una cita especial on es podrà gaudir d’una competició molt dinàmica de rugbi 7 de nivell estatal i a unes instal·lacions que estan a l’alçada de les necessitats del rugbi”

Palma, 22 de juny 2022. Avui matí ha tingut lloc, al vestíbul de l’Ajuntament de Palma, la presentació del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Rugbi 7s sub-18 que es disputarà aquest cap de setmana al nou camp de rugbi de Germans Escalas.

A l’acte, hi han intervingut el regidor d’Esports, Francisco Ducrós; el director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons, i el president de la Federació Balear de Rugbi, Carlos Castellanos.

El Campionat organitzat per la Federació Espanyola i la Federació Balear de Rugbi congregarà a 250 esportistes i tècnics de les Comunitats Autònomes de Catalunya, Madrid, València, Euskadi, Andalusia, Euskadi, Balears i Galícia.

Ducrós ha elogiat el treball que s’està fent per part dels clubs i de la Federació i ha convidat a la ciutadania a assistir a “una cita especial on es podrà gaudir d’una competició molt dinàmica de rugbi 7 de nivell estatal i a unes instal·lacions que estan a l’alçada de les necessitats d’aquest Campionat”.

Per la seva banda, Castellanos ha agraït el suport institucional, de patrocinadors i voluntariat per a poder dur a terme aquest Campionat i ha assenyalat que “serà la primera competició d’aquestes característiques a les Balears, són pocs els esdeveniments amb unes infraestructures com les que tenim i, a més, prestarem uns serveis que no s’han vist abans”.

La competició arrancarà dissabte a les 10 h amb el primer partit. Al llarg d’aquesta primera jornada es jugaran un total de 18 partits de 14 minuts que finalitzaran a les 19 h.

En relació amb la segona jornada es disputaran un total de 15 partits de la fase final, on es tornaran a donar cita els jugadors i jugadores a partir de les 9 h. A les 15.45 h es lliuraran els premis a les seleccions guanyadores.

També hi han assistit a l’acte el jugador de la selecció espanyola sub-18, Bartomeu Fluxà; la directora general d’Esports, María Luisa Garnelo; El regidor del grup municipal Ciutadans, Alejandro Escriche; i membres de la Federació Balear de Rugbi. Per part del Regiment d’Infanteria hi han assistit el Tinent Coronel, Joan Cerdà, i la Tinent Marta Martínez, jugadora de la selecció militar de rugbi.

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados