Barça-Palma Futsal: la final està servida (Dimarts 20:45 hrs)

19 junio 2022 | Por lorenzo | Categoria:

 

La sèrie serà al millor de tres i es jugarà els dies 21, 25 i 28 de juny, amb el primer partit al Palau dimarts que ve a les 20:45h

La Primera RFEF tindrà final inèdita. Barça i Palma Futsal lluitaran pel títol a partir de dimarts que ve en una sèrie prevista al millor de tres i amb avantatge de pista pel Barça. El Barça ha guanyat el Valdepeñas i el Palma Futsal ha superat al Jaén amb remuntada inclosa en les respectives semifinals.

Els horaris

El primer partit de la final Barça-Palma Futsal serà dimarts dia 21/6 a les 20:45h al Palau, el segon a Son Moix el dia 25/6 a les 20:45h i el tercer, si fos necessari, el Dimarts dia 28/6 a les 20:45h una altra vegada al Palau.

Aquesta temporada el Barça i el Palma Futsal ja s’han enfrontat tres vegades, amb dues victòries de Palma Futsal a la lliga regular i triomf del Barça als penals a la final de la Supercopa.

Comentarios cerrados