Esgotades les places pel curs de Nivell 0 a Palma

17 junio 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Les classes seran del 2 al 16 de juliol al Poliesportiu Sant Ferran

Esgotades les places que pel curs d’entrenador/a de Nivell 0 (Iniciació) que organitza la Federació de Bàsquet de les Illes Balears durant el proper mes de juliol, des del dia 2 fins al dia 16.

 

El curs es realitzarĂ  a:

 

PALMA: Poliesportiu de Sant Ferran de Palma (entrada pel pĂ rquing del carrer de l’Uruguai) la part prĂ ctica i a la sala de premsa del VelĂČdrom Illes Balears (antic Palma Arena) la part teĂČrica.

 

És un curs FEDERATIU amb validesa a tot l’Estat espanyol i reconegut per la FEB, la FBIB i la resta de federacions autonĂČmiques. Es tracta d’ensenyaments que no condueixen a l’obtenciĂł d’un tĂ­tol oficial, per tant, no tenen validesa a efectes acadĂšmics.

 

El tĂ­tol habilitarĂ  l’entrenador/a, segons el Reglament General i de Competicions, per dirigir equips fins a la categoria Infantil a les competicions autonĂČmiques de les Illes Balears.

 

 

 

REQUISITS

 

a) Haver complert els setze anys o complir-los durant l’any que es realitza el curs (2022).

 

b) Haver finalitzat l’ESO, titulacions equivalents o superiors; o estar cursant 4t d’ESO.

 

 

ADMISSIÓ I MATRÍCULA

 

1. Les persones que estiguin interessades en el curs han d’escriure un correu a cursos@formacio.fbib.es sol·licitant ser admesos (exemple: El meu nom Ă©s X i estic interessat/interessada a realitzar el curs de Nivell 0 de Palma).

 

2. Seran admesos per rigorós ordre d’arribada dels correus.

 

3. Els alumnes que hagin estat acceptats rebran un correu amb un màxim de 24h confirmant la plaça, o assignant-los un lloc a la llista d’espera.

 

4. Un cop admesos rebran la documentaciĂł que hauran d’enviar en format pdf per formalitzar la matrĂ­cula.

 

5. La matrĂ­cula es considerarĂ  formalitzada nomĂ©s quan s’hagi enviat tota la documentaciĂł i el pagament s’hagi efectuat.

 

El nombre mínim d’alumnes serà de 16 i el màxim de 20. En el cas que no s’arribi al mínim d’alumnes matriculats, el curs no es realitzarà. I en arribar al màxim permùs, la resta d’alumnes quedaran en llista d’espera per cobrir les eventuals baixes de darrera hora. Aquells alumnes amb assignatures pendents no seran comptabilitzats per al nombre màxim d’alumnes.

 

 

DOCUMENTACIÓ UN COP ADMÈS

 

Per fer efectiva la matrĂ­cula a un curs d’IniciaciĂł s’haurĂ  de lliurar en format .PDF (via correu electrĂČnic a cursos@formacio.fbib.es) els segĂŒents documents:

 

a) Full d’inscripció

 

b) Full de protecciĂł de dades

 

c) Full de no oficialitat

 

d) FotocĂČpia del DNI (ambdues cares)

 

e) FotocĂČpia de l’expedient acadĂšmic (estudis)

 

f) Resguard d’ingrĂ©s bancari al CC de la FBIB (195€). Els alumnes que nomĂ©s han de matricular-se d’assignatures pendents hauran d’abonar 30€ per assignatura.

 

g) Foto digitalitzada amb mida no superior a 32 KB

 

 

*La matrĂ­cula nomĂ©s serĂ  vĂ lida quan s’hagi fet i demostrat el pagament del curs.

 

 

 

METODOLOGIA

 

Es tracta d’un curs semipresencial amb una càrrega lectiva de 44 hores presencials i 13 no presencials.

 

L’assistĂšncia Ă©s obligatĂČria al 100% de les hores de classe de les assignatures amb una cĂ rrega inferior a 4 hores presencials i del 75% a les assignatures amb 4 o mĂ©s hores presencials. Els/Les alumnes que no compleixin aquests requisits no podran ser avaluats/ades.

 

Els/Les alumnes hauran de superar una prova escrita global de 50 preguntes breus i lliurar treballs realitzats durant les hores no presencials. A mĂ©s a mĂ©s, hauran de realitzar una prova prĂ ctica d’uns 10 minuts a pista (dissabte dia 17). Els criteris d’avaluaciĂł de cada assignatura seran determinats i presentats per cada professor/a.

 

 

A l’apartat ‘Documents’ pots consultar els horaris i el professorat del curs.

 

Comentarios cerrados