Definides les llistes pel Campus Talent infantil i cadet

17 junio 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L’activitat es desenvoluparà a la Universitat de les Illes Balears entre finals de juliol i principi d’agost

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha elaborat el llistat de jugadors i jugadores convocats/des pel Campus Talent de les categories infantils i cadets que es farà a la Universitat de les Illes Balears. L’activitat masculina es farà del 30 de juliol al 3 d’agost, mentre que el campus femení començarà el propi 3 d’agost i acabarà el dia 7.

 

Els jugadors i jugadores han estat convocats a través dels clubs, a qui s’ha enviat el formulari d’inscripció per a tots els seleccionats. Cal recordar que la inscripció al Campus Talent no és oberta i que només s’hi pot accedir amb invitació de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears. Aquesta activitat forma part de la tasca de seguiment de la FBIB. En total s’han citat 92 jugadors/es de 32 clubs diferents que compartiran uns dies d’entrenament i convivència amb sessions d’entrenament al CampusEsport de la UIB i allotjament a la residència de la Universitat. En breu es publicaran les llistes del Campus Talent Mini, que se celebrarà al Poliesportiu Es Figueral de Capdepera.

 

A l’apartat de ‘Documents’ podeu consultar les diferents llistes infantils i cadets.

Comentarios cerrados