La Junta de Govern aprova els Plecs d’obra per a la renovació del camp de futbol 7 de Can Valero

15 junio 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

La inversió, de 172.708 euros, inclou la construcció d’una base ferma, la col·locació de nova gespa, drenatge, sistema de reg i equipament esportiu.

Francisco Ducrós: “Una vegada finalitzades aquestes actuacions s’haurà completat la renovació de 25 camps municipals, que és un dels compromisos de l’equip de govern”.

. La Junta de Govern, en la sessió ordinària d’avui a Cort, ha aprovat els Plecs, l’ordre d’inici i la despesa per a la contractació de l’obra del camp de futbol 7 de Can Valero per un import de 172.708 euros, amb l’IVA inclòs.

En concret, es construirà una base ferma, sobre la qual es col·locarà la nova gespa; s’instal·larà un nou sistema de drenatge, sistema de reg i equipament esportiu, com banderins, porteries, banquetes, xarxes de protecció, pals i 3 canons aspersors emergents.

 

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha presentat en roda de premsa aquest acord i ha explicat que la següent intervenció es realitzarà al camp de Rudy Fernández; “Una vegada finalitzades aquestes actuacions s’haurà completat la renovació de 25 camps municipals, que és un dels compromisos de l’equip de govern”, ha dit.

Ducrós també ha assenyalat que el temps d’execució de l’obra de Can Valero s’estableix en 10 setmanes a partir de l’inici del contracte i ha recordat que, a hores d’ara, està pendent de resolució de recurs el procés de licitació de la renovació de 17 camps. Aquestes intervencions es planificaran en coordinació amb els clubs, informats en tot moment del procediment.

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados