Final playoff d’ascens a Tercera RFEF Cardassar i Sant Jordi lluiten per pujar

9 junio 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Regional

 

Avui migdia ha tengut lloc la presentació de la final del playoff d’ascens a Tercera RFEF, a doble partit, entre el CE Cardassar i el Sant Jordi

Avui migdia ha tengut lloc la presentació oficial de la final del playoff d’ascens a Tercera RFEF, entre els dos equips de preferent CE Cardassar i Sant Jordi. Joan Barceló, vicepresident i president de la Comissió de Tercera i Manuel López Lacal, també vicepresident de la FFIB, ha agraït als representants dels dos clubs que hagin comparegut en roda de premsa. El partit d’anada es disputarà diumenge a les 19:00 hores a Es Moleter, i serà retransmès pel Canal de la FFIB de Youtube, com ha passat tot el playoff i el d’ascens a Segona RFEF. També la tornada serà retransmesa en directe. La roda de premsa ha deixat aquestes declaracions.

Joan Barceló: «Enhorabona als dos clubs que són a la final. Desitjam sort a tots dos, que no hi hagi lesionats, que sigui una competició guapa, que és la màxima que tenim, la Tercera Balear i que guanyi el millor».

Manuel López Lacal: «Que sigui un partit net, com han demostrat els dos equips, que guanyi el millor i es qui perdi tendrà bon premi igualment. Que tot vagi bé, enhorabona als dos per arribar tant lluny». 

Jaume Soler, president del Cardassar: «Sempre és un gust poder disfrutar d’un playoff d’ascens i encantats de jugar contra el Sant Jordi, que guanyi el millor i esperam poder ascendir. És un format idoni que respecta el millor classificat i esperam disfrutar del partit d’anada i tornada. Som favorits, volem aquest rol, volem pujar i ser un equip important a Tercera a Mallorca, he viscut com a presidents anys màgics amb la Copa del Rei i la Tercera però volem seguir i ens sentim favorits». 

Jaume Gelabert, president del Sant Jordi: «Esperam que sigui un partit just i que guanyi el millor, que no hagi problemes externs, hagi respecte en un partit net i disputat. Els objectius marcats estan aconseguits fa mesos, ara és un regal que per pressupost ens ho mereixem perquè ens ho hem guanyat, el futbol ens deu un ascens però passarà el que passarà. Hem fet una temporada bestial com a club». 

Joan Crespí, entrenador del Sant Jordi: «A nivel d’equip, arribam molt motivats, amb una gran il·lusió. Sant Jordi és un equip humil però volem donar aquest passa històrica perquè mai hem estat a categoria nacional. Volem fer-ho el millor i ascendir, ens enfrontam a un equip súperfavorit inclús per haver fet campió, són forts i serà un rival dur. Volem donar una alegria al club i al públic. No seria una decepció no pujar, hem de saber tenir els peus en terra, tenim 0 euros de pressupost per jugadors. Estic molt orgullós del vestidor que tenim a nivell de compromís. A nivell personal seria una decepció perquè fa 3 anys que ho intentam i 2 seguits que feim final». 

Tomeu Mas, capità del Sant Jordi: «Tot l’equip està il·lusionat en poder jugar aquesta final, és un regal jugar el playoff, no era l’objectiu i aconseguir l’ascens seria la cirereta. El Cardessar es favorit i té un projecte ambiciós, serà complicat com va passar a la lliga i ens tendrem respecte i com que és doble partit, no es pot perdre el cap. Serà llarg, 180 minuts o més, lluitarem». 

ffib

Comentarios cerrados