Bicipalma s’estrena a les xarxes socials amb motiu del Dia Mundial de la bicicleta

3 junio 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Avui es posa en marxa un nou perfil @bicipalma que anirà informant puntualment sobre el desplagament de la nova Bicipalma que començarà a estar operativa a finals d’any

Palma, 3 de juny de 2022.-Avui, dia 3 de juny, amb motiu del Dia Mundial de la Bicicleta, neix el perfil @bicipalma que estarà present a les xarxes socials Instagram, Twitter i Facebook.

A traves d’aquest nou canal s’anirà informant a la ciutadania sobre les novetats i els detalls de la nova Bicipalma, que s’anirà instal·lant a partir de finals d’estiu amb la intenció de poder començar a tenir estacions operatives durant el darrer trimestre de l’any.

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, destaca que la intenció és anar engrescant a la ciutadania amb els canvis que suposarà la nova Bicipalma. “Aprofitant que avui és el Dia Mundial de la Bici cream un perfil per donar a conèixer les els detalls de la nova Bicipalma, que anirem veient durant aquest proper mig any i que volem que sigui un aliat més per avançar cap a una mobilitat més sostenible amb alternatives al vehicle privat”, ha dit.

Cal recordar que des de la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes, SA (SMAP) fa feina en la implantació de la nova Bicipalma, que permetrà que aquest servei sumi 35 estacions noves i arribi a fins a 20 barriades més de Palma.

La nova Bicipalma, que suposa una inversió de 2.624.350 euros i compta amb el finançament del s Fons Next Generation a traves de la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA). La seva implantació incrementarà de 37 a 72 les estacions, posarà en circulació 800 bicicletes noves, de les quals 240 seran elèctriques i 560 mecàniques i incrementarà els punts d’ancoratge.

 

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados