El Besiki Agora Portals s’imposa en el Trofeu Biel Hurtado i aconsegueix l’ascens a Lliga EBA

23 mayo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

La Lliga Escribano masculina ja té vencedor després de la gran final del Trofeu Biel Hurtado, que va donar el títol autonòmic al Besiki Agora Portals i l’ascens directe a la Lliga EBA. L’equip de Miguel Ángel Leo s’imposà al Ciutat d’Inca – Sentim a la gran final de la fase definitiva en un Palau Municipal d’Esports de Son Moix que va presentar un gran ambient. El jugador de l’Agora Portals Xavi Balle, amb vint punts, ha estat nomenat MVP Transfer Class del Trofeu Biel Hurtado.

 

Besiki Agora Portals i Ciutat d’Inca – Sentim han oferit una final d’excel·lent nivell que se va decidir en el darrer quart en favor dels vermells. Després de vint minuts de moltíssima igualtat els de Miguel Ángel Leo varen agafar el mànec del partit i varen arribar a aconseguir un avantatge de dotze punts. Els inquers no li perdien la cara al partit i tornaven a estrènyer el marcador en el darrer quart. En els moments finals l’equip d’Héctor Abelaira es varen posar a només dos punts, això sí, hagueren d’afrontar els minuts finals sense Joan Antoni Serra (expulsat per cinc personals) i Tià Parets (lesionats). Això ho va aprofitar bé el Besiki Agora Portals per sentenciar el triomf amb un estel·lar Xavi Balle, màxim anotador amb vint punts. Abans de la final, l’Esporles BC aconseguia la tercera plaça amb el seu triomf enfront de Sa Real – Penya Independent per 57 – 74.

Els inquers varen accedir a la final després de superar a Sa Real – Penya Independent a la primera semifinal de dissabte. Els eivissencs arribaren amb opcions al darrer quart, però en els darrers deu minuts els d’Héctor Abelaira imposaren la seva llei per tancar el triomf per 67 – 45. A l’altre semifinal, el Bisiki Agora Portals va imposar un ritme arrollador enfront d’un Esporles BC que defensava el títol. Els de Miguel Ángel Leo obriren distàncies ràpidament i la falta d’encert dels esporlerins evitaren qualseol opció de ficar-se en partit (88 – 50).

La Lliga Escribano masculina ya tiene vencedor después de la gran final del Trofeu Biel Hurtado, que ha dado el título autonómico al Besiki Agora Portals y el ascenso directo a la Liga EBA. Los de Miguel Ángel Leo se impusieron al Ciutat d’Inca – Sentim en la final de la fase definitiva en un Palau Municipal d’Esports de Son Moix que presentó un gran ambiente. El jugador del Agora Portals Javier Antón ha sido nombrado MVP Transfer Class del Trofeu Biel Hurtado.

Besiki Agora Portals y Ciutat d’Inca – Sentim han ofrecido una final de nivel excelente y que se ha decidido en el último cuarto a favor de los de rojo. Después de veinte minutos de muchísima igualdad los de Miguel Ángel Leo cogieron el mando del partido y llegaron a conseguir una máxima ventaja de doce puntos. Los inquers no le perdieron la cara al partido y volvieron a apretar el marcador en el último cuarto. En los momentos finales el equipo de Héctor Abelaira se pusieron a solo dos puntos aunque tuvieron que afrontar los minutos finales sin Joan Antoni Serra (eliminado por cinco faltas personales) y Tià Parets (lesionados). Eso lo ha aprovechado muy bien el Besiki Agora Portals para sentenciar el triunfo con un estelar Xavi Balle, máximo anotador con veinte puntos. Antes de la final, el Esporles BC consiguió la tercera posición con su triunfo sobre Sa Real – Penya Independent por 57 – 74.

Los de Inca fueron los primeros en acceder en la final después de superar al Sa Real – Penya Independent en la primera de las semifinales disputadas el sábado. Los ibicencos llegaron con opciones al último cuarto, pero los diez minutos finales tuvieron un claro color aurinegro del Ciutat d’Inca – Sentim que cerraba el triunfo por 67 – 45. En la otra semifinal el Besiki Agora Portals impuso su ley con un ritmo arrollador ante un Esporles BC que defendía el título. El equipo de Miguel Ángel Leo consiguió abrir distancias rápidamente y la falta de acierto esporlerina evitó cualquier opción de volver a meterse en partido (88 – 50).

Comentarios cerrados