PRESENTACIÓ FINAL AUTONÒMICA ASCENS SEGONA RFEF

12 mayo 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

 

Avui dematí ha tengut lloc la presentació en roda de premsa de la fina autonòmica d’ascens a Segona RFEF, que determinaran la plaça de l’equip balear que jugarà contra un altre de la península per pujar de categoria se disputaran a la Ciutat Esportiva del RCD Mallorca, a Son Bibiloni. S’enfrontaran Manacor i Poblense, després d’eliminar la setmana passada al Llosetense i Platges de Calvià, respectivament. En cas d’empat es disputaria una pròrroga i si continuàs al mateix marcador, el Manacor passaria a la final per millor classificació en lliga. Dilluns a les 13:30 hores serà el sorteig a La Ciudad del Fútbol de la RFEF a Las Rozas, que determinarà el rival de l’equip mallorquí que guanyi, a partit únic pel cap de setmana del 21 i 22 de maig a dues seus: Las Rozas i Navalcarbón.

Els 2 clubs han comparegut davant dels mitjans de comunicació. Per part del Poblense ha assistit el seu president Miquel Molondro, el porter Juan Carlos Sánchez i el batle de Sa Pobla, Llorenç Gelabert. Pel Manacor, han comparegut el president, el jugador Tià Sastre i el batle de Manacor, Miquel

El president Miquel Bestard ha iniciat l’acte agraint als batles i als clubs la seva presència i donant l’enhorabona als equips i als pobles: “S’ha demostrat que el format i l’organització ha estat un èxit i desig molta sort a tots dos. S’ha de recordar aquest canvi de playoff que és molt bo”.

El batle de Manacor, Miquel Oliver ha agraït a la FFIB la convidada, “enhorabona per aquesta festa del futbol de les illes. Enhorabona també al Manacor per arribar a aquesta fita, futbol també és valors i sempre hem col·laborat amb el club. Intentarem fer una convocatòria perquè molts de manacorins vagin a Son Bibiloni, esper que guanyi el Manacor”.

El president del CD Manacor, Pere Mateu, “ha agraït a la FFIB i a la batlia pel suport, enhorabona a Miquel Bestard per la gran organització perquè això és una passa endavant en el futbol regional amateur per pujar un escaló més. Per sa nostra directiva, amb el Impulso 23 de la RFEF ens anam professionalitzant poc a poc i estam a prop de Segona RFEF perquè les obligacions són similars”.

El jugador del Manacor, Tià Sastre, ha reconegut que “és un partit especial, el camp és dels millors on podem jugar, el Poblense pel meu passat he estat molt a gust i vaig tenir la sort d’ascendir a Segona B, serà un dia d’emocions a un camp on he jugat durant 12 anys però vull fer-me gran amb el Manacor i volem arribar a Segona RFEF. Els dos equips arribam amb emoció i adrenalina a la final. Plantejarem un partit com tota la temporada, anirem a guanyar”.

El president del Poblense, Miquel Molondro, ha agraït també a la FFIB per la seva “gran feina, duim uns anys d’evolució, aquesta FFIB ens ha anat preparant a tots, ajudant per professionalitzar-nos, vull donar l’enhorabona per aquesta fase del futbol de ca nostra perquè és com la Copa del Món. Som els millors equips sense contar el filial del Mallorca. Agrair al RCD Mallorca la cessió d’instal·lacions, la millor instal·lació per jugar. Gràcies al batle per l’ajuda al club. Manacor i Poblense són els dos que millor futbol feim, crec”.

Llorenç Gelabert, batle de Sa Pobla, també ha agraït la convidada, “diumenge és un partit per disfrutar amb dues entitats esportives de renom. Aquest partit és de màxima rivalitat i crea tot aquest ambient que fa més gran el futbol. Enhorabona al Manacor i també a la FFIB per la gran tasca, esperam que hagi esportivitat”.

Finalmente, Juan Carlos Sánchez, porter del Poblense ha reconegut: “ha estat un gran encert aquest format i seu, enhorabona al Manacor, som els millors equips salvant el Mallorca B i serà una gran festa del futbol balear. L’escenari canvia perquè al Manacor li val l’empat. Cap dels dos equips especularem”.  

El partit es podrà veure en exclusiva pel Canal de Youtube de la FFIB, amb el periodista esportiu expert en futbol regional, Jaume Capó, en col·laboració amb la productora Balears Live, a 4 càmeres i amb senyal realitzada fins a 4 per veure i viure el gran espectacle. 

Els clubs comptaran amb un repartiment d’entrades equitatiu que han posat a la venda durant la setmana als seus aficionats a les seves oficines, mentre que una hora i mitja abans del partit, a les 10:30 hores, a taquilles de Son Bibiloni hi haurà una venda limitada d’entrades. La FFIB vol agrair enormement l’amabilitat i predisposició del RCD Mallorca en la cessió de les seves instal·lacions. 

 

FFIB

Comentarios cerrados