El Centre de Salut Emili Darder acollirà la primera jornada del programa Nordic Walking Saludable

12 mayo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

L’IME obre aquesta proposta de set jornades gratuïtes d’iniciació a la marxa nòrdica per als mesos de maig i juny.

 

Francisco Ducrós: “El programa s’apropa als barris de Palma amb una proposta setmanal, a l’aire lliure, fàcil d’aprendre i amb nombrosos beneficis per a la salut”.

 

Palma, 12 de maig de 2022. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) posa en marxa una nova edició del programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d’iniciació a la marxa nòrdica, aptes per a tots els grups de població, que compten amb la col·laboració de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca.

 

El programa arrencarà aquest dissabte, 14 de maig, al Centre de Salut Emili Darder i continuarà tots els dissabtes per diferents centres de salut de Palma fins al 25 de juny. És una activitat completament gratuïta i es posa a disposició dels participants el préstec de bastons. A més, se’ls obsequiarà amb una camiseta del programa, gràcies a la col·laboració de Decathlon.

 

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn pròxim. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha destacat els avantatges de les jornades “el programa s’apropa als barris de Palma amb una proposta setmanal, a l’aire lliure, fàcil d’aprendre i amb nombrosos beneficis per a la salut”, ha explicat.

 

Les sessions començaran a les 10 h des dels centres de salut. La segona jornada es durà a terme el 21 de maig a Son Gotleu i arribarà el 28 de maig a Son Cladera. Per al mes de juny se n’han programat també quatre sortides: el dia 4 a Valldargent, el 11 a Son Serra, el dia 18 a Sant Agustí i finalitzarà el dia 25 a Santa Catalina.

 

Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer a través del formulari d’inscripció publicat al Web de l’Institut Municipal de l’Esport.

Comentarios cerrados