El C.D. Manacor anima als seus socis a acompanyar-lo a la final de Play-Off de Tercera Divisió

10 mayo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Regional

El C.D. Manacor anima a tots els socis, aficionats i al poble de Manacor a assistir el pròxim diumenge 15 de maig a la final de Play-Off de Tercera Divisió que jugarà l’equip davant l’altre semifinalista, el Poblense.
Els aficionats poden aconseguir una entrada per a veure el partit a l’oficina del club, a Na Capellera. Els horaris són: Dimarts 10 (de 17:30 h a 19:30 h), dimecres 11 (de 17:30 h a 19:30 h), dijous 12 (de 17:30 h a 19:30 h), divendres 13 (de 17:30 h a 19:30 h) i dissabte 14 (de 10 h a 12 h).
El partit es disputarà de nou a les 12.00 h a les instal·lacions esportives de Son Bibiloni (Ciutat Esportiva Antonio Asensio) i el cost de l’entrada és de 10 €.
A més, el C.D. Manacor posa a disposició un autocar que partirà de Na Capellera a les 10:30 h. Les reserves de l’autocar també es faran a l’oficina del club.
El club vol fer una crida a tots els aficionats perquè acompanyin a l’equip davant aquest partit tan emocionant i important, per això vol que tots els que vaguin a veure el partit, vaguin vestits de color vermell, el color del club, per ajudar a l’equip davant aquest repte.
Per aquest motiu, el club proporcionarà una camiseta vermella a totes aquelles persones que haguin comprat l’entrada. La camiseta s’entregarà el diumenge per animar a l’equip.
Tots junts som més, tots junts sumam! Vamos Manacor!

Comentarios cerrados