El Consell Rector de l’IME aprova l’adjudicació del contracte per a la renovació de gespa i equipament de 17 camps municipals

5 mayo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Fieldturf Poligras ha estat l’empresa adjudicatària dels quatre lots de la licitació per un import total de 3.277.183,53 €.

Francisco Ducrós: “És una de les adjudicacions més importants dels darrers anys a tot el territori nacional. Avui es posa en marxa el compte enrere per a dignificar els terrenys esportius, on actualment juguen gairebé 3.500 esportistes”.

També s’ha aprovat l’adjudicació del contracte de concessió dels campus esportius i de temps lliure d’estiu.

Palma, 5 de maig de 2022. El Consell Rector de l’IME, en sessió extraordinària d’avui a Son Moix, ha aprovat l’adjudicació del contracte per a la renovació de la gespa, els sistemes de reg i l’equipament esportiu de 17 camps de futbol municipals (11 camps de futbol 11 i 6 camps de futbol 7), a l’empresa Fielturf Poligras, per un import de 3.277.183,53 euros.

En concret, els quatre lots de la licitació inclouen la renovació de la gespa, els sistema de reg i l’equipament esportiu dels següents camps: Sant Jordi, futbol 11; Son Ferriol, futbol 7 i futbol 11; Sant Pere Seminari, futbol 11; El Molinar, futbol 7 i futbol 11; Germans Escalas, futbol 7; El Rafal, futbol 7 i futbol 11; Son Cladera, futbol 11; Son Sardina, futbol 7 i futbol 11; Can Valero, futbol 11; Son Flor, futbol 11; Son Moix, futbol 11; Miquel Nadal, futbol 7 i futbol 11.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha destacat l’avanç d’aquest projecte i ha assenyalat que “és una de les adjudicacions més importants dels darrers anys a tot el territori nacional. Avui es posa en marxa el compte enrere per a dignificar els terrenys esportius, on actualment juguen gairebé 3.500 esportistes”.

Està previst que els treballs de substitució de la gespa comencin a principis del mes de juny, una vegada transcorri el període de recurs de 15 dies hàbils per a poder formalitzar el contracte. El temps estipulat d’execució és de 10 setmanes a partir de la recepció del subministrament.

Cal recordar que ja s’han remodelat 8 camps de futbol: Germans Escalas, El Coll d’en Rabassa, Son Roca, El Secar de la Real, La Victòria; els dos camps de Son Fuster, així com el nou espai 3×3 del Miquel Nadal. D’altra banda, també s’ha construït el primer camp de rugbi homologat a Germans Escalas.

Concessió dels campus d’estiu per a infants de 3 a 14 anys

El Consell Rector també ha aprovat avui l’adjudicació del contracte de concessió dels campus d’estiu en dos lots. El primer lot, que inclou els campus de Son Hugo, Germans Escalas i Rudy Fernández, s’ha adjudicat a Dic Drac; el segon lot, corresponent al Palau Municipal d’Esports de Son Moix, a Esports 85.

Aquestes contractacions es podran formalitzar una vegada transcorrin els 15 dies hàbils legalment establerts per a recurs. S’estima, per tant, que les empreses adjudicatàries podrien obrir les inscripcions entre la darrera setmana de maig i la primera del mes de juny

Comentarios cerrados