Acte de presentació dels playoffs d’ascens a Segona RFEF

5 mayo 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol, Fútbol Regional

Manacor, Poblense, Platges de Calvià i Llosetense, valoren les semifinals de playoff de diumenge a Son Bibiloni, retransmeses en directe pel canal FFIB de Youtube

GALERIA DE FOTOS

Avui dematí ha tengut lloc la presentació en roda de premsa de les semifinals i final autonòmica del playoff d’ascens a Segona RFEF, que determinaran la plaça de l’equip balear que jugarà contra un altre de la península per pujar de categoria se disputaran a la Ciutat Esportiva del RCD Mallorca, a Son Bibiloni.

Els 4 clubs han comparegut davant dels mitjans de comunicació amb els seus entrenadors i capitans. El president Miquel Bestard ha iniciat l’acte explicant que “es tracta de la màxima competició que organitza la FFIB, un campionat que estimam i que li donam la màxima importància, triant la millor seu possible segons els protocols de la RFEF, amb aquest acte de presentació i donant els partits en directe per streaming al Canal de Youtube. És la festa del futbol balear”. Tots els clubs han agraït a la FFIB l’organització d’aquest esdeveniment i format esportiu.

Manacor-Llosetense

Els primers representants en valorar l’eliminatòria han estat el Manacor i el Llosetense. El tècnic Jaume Mut “encara aquest primer partit contra el Llosetense amb tot el respecte del món perquè en lliga ens guanyaren els dos partits i estudiarem que no es repeteix amb les nostres armes”. El capità del Manacor, Tià Sansó ha declarat que “noltros ens enfocam al partit, ens adaptarem a la superfície i volem que sigui el més guapo possible aquestes eliminatòries per pujar de categoria”. L’entrenador del Llosetense, Nico López, ha agraït a “Miquel Bestard per haver estat el president que més coses ha fet pel futbol, és un home de futbol. M’agrada fer-ho a una seu única, agrair al RCD Mallorca el camp per adaptar-nos a la gespa, no esperàvem jugar una lligueta d’ascens, Lloseta és un poble petit i l’any que ve feim 100 anys i esper que sigui molt guapo”. Tomeu Villarreal, capità del Llosetense: “Noltros vendrem a jugar i a guanyar, ens adaptarem i farem el que faci falta”.

Poblense-Platges de Calvià

La següent eliminatòria la disputaran Poblense i Platges de Calvià. El tècnic taronja, Carlos Martínez, ha assegurat que “tant aquesta roda de premsa com el format dóna prestigi a la competició. Un format que dóna importància al futbol regional. Per al Platges és la segona experiència de playoff i enguany és una passa més per créixer com a club i intentar defensar el municipi de Calvià. El RCD Mallorca va ser molt superior a la resta i després hi havia 5-6 equips per ficar-s’hi i qualsevol de noltros 4 podem ascendir. Som equips molt diferents amb un tipus de futbol distint”. Sergio Sevilla, capità del Platges ha dit que “és un orgull un any després de perdre en el playoff en el 118’ perquè a més s’ha canviat el 50% del vestidor i s’ha vist que en els moments complicats hem donat tots una passa endavant. Ningú es pot queixar per jugar en les millors instal·lacions de Mallorca. Volem disfrutar, i com diu el míster també competir”. Per part del Poblense, l’entrenador Pep Barceló, considera que “ha de ser una festa i s’ha de disfrutar, si s’ha d’assumir el vestit de favorit no passa res, felicitar a la FFIB per triar una instal·lació modèlica com Son Bibiloni per primer l’espectacle. Vull recordar que en estadística contra aquests 3 rivals hem guanyat més punts fora que a casa amb herba natural. Jugar a  herba natural és com colcar en bicicleta, ningú ho oblida ni li serà estany”.

El capità del Poblense, Víctor Martínez ha declarat que “Son Bibiloni té les millors intal·lacions i toca disfrutar enfrentant-nos entre companys i que els 4 equips donin el mateix de sí al millor escenari possible llevat de Son Moix i Estadi Balear”.

Els horaris i partits confirmats del equips són els següents:

  • Diumenge 8 a les 12:00 hores Manacor-Llosetense
  • Diumenge 8 a les 17:00 hores Poblense-Platges de Calvià

Qui guanyi la semifinal passarà a la gran final diumenge dia 15 a les 12:00 hores.

Els tres partits només es podran veure en exclusiva pel Canal de Youtube de la FFIB, amb el periodista esportiu expert en futbol regional, Jaume Capó, en col·laboració amb la productora Balears Live, a dues càmeres i amb repeticions a les semifinals i a la final realitzada fins a 4 càmeres per veure i viure el gran espectacle.

Els clubs comptaran amb un repartiment d’entrades equitatiu que posaran a la venda durant la setmana als seus aficionats a les seves oficines, mentre que una hora i mitja abans de cada partit, a taquilles de Son Bibiloni hi haurà una venda limitada d’entrades. La FFIB vol agrair enormement l’amabilitat i predisiposició del RCD Mallorca en la cessió de les seves instal·lacions.

Comentarios cerrados