COMUNICAT FFIB ; Els playoffs d’ascens a Segona RFEF en fase autonòmica, en directe pel canal de Youtube de la FFIB

3 mayo 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

 

 

Preu de les entrades 10 euros

Les semifinals i final autonòmica del playoff d’ascens a Segona RFEF, que determinaran la plaça de l’equip balear que jugarà contra un altre de la península per pujar de categoria se disputaran a la Ciutat Esportiva del RCD Mallorca, a Son Bibiloni.

Els horaris i partits confirmats del equips són els següents:

· Diumenge 8 a les 12:00 hores Manacor-Llosetense

· Diumenge 8 a les 17:00 hores Poblense-Platges de Calvià

Qui guanyi la semifinal passarà a la gran final diumenge dia 15 a les 12:00 hores.

Els tres partits només es podran veure en exclusiva pel Canal de Youtube de la FFIB, amb el periodista esportiu expert en futbol regional, Jaume Capó, en col·laboració amb la productora Balears Live, a dues càmeres i amb repeticions a les semifinals i a la final realitzada fins a 4 càmeres per veure i viure el gran espectacle.

Reunió

Avui dematí ha tengut lloc una reunió a la FFIB, on el president Miquel Bestard ha informat als representants dels 4 clubs, tota la informació relativa a la organització d’aquesta primera fase d’ascens.

Els clubs comptaran amb un repartiment d’entrades equitatiu que posaran a la venda durant la setmana als seus aficionats a les seves oficines, mentre que una hora i mitja abans de cada partit, a taquilles de Son Bibiloni hi haurà una venda limitada d’entrades.

La FFIB vol agrair enormement l’amabilitat i predisiposició del RCD Mallorca en la cessió de les seves instal·lacions.

Roda de premsa de presentació

D’altra banda, dijous a les 11;00 hores del dematí a la FFIB, es farà una roda de premsa amb els 4 entrenadors i 4 capitans per atendre els mitjans de comunicació i valorar esportivament aquests partits des del punt de vista de cada equip.

FFIB

Comentarios cerrados