TOTS ELS DUELS DE CATALUNYA AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE BANYOLES, EN DIRECTE A L’FCF TV

28 abril 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol, Fútbol Base, Selecciones

 

La Televisió de l’FCF oferirà en streaming la totalitat dels partits de les Seleccions Catalanes masculines al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Banyoles del 29 d’abril a l’1 de maig.

L’FCF TV oferirà en directe tots els partits de les Seleccions Catalanes masculines a la primera fase del Campionat d’Espanya, que es disputarà a l’Estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles del 29 d’abril a l’1 de maig. Els combinats sub 14 i sub 16 masculins s’enfrontaran a l’Aragó i les Illes Balears.

Els partits que oferirà en streaming a l’FCF TV són els següents:

PRIMERA FASE
DATA HORARI PARTIT CATEGORIA ENLLAÇ
Divendres 29 d’abril 10.00 ARAGÓ – CATALUNYA SUB 14 AQUÍ
Divendres 29 d’abril 12.00 ARAGÓ – CATALUNYA SUB 16 AQUÍ
Diumenge 1 de maig 10.00 CATALUNYA – ILLES BALEARS SUB 14 AQUÍ
Diumenge 1 de maig 12.00 CATALUNYA – ILLES BALEARS SUB 16 AQUÍ

L’equip de retransmissions

Les retransmissions dels partits de la jornada de divendres estaran dirigides pel periodista esportiu Nino Vázquez, amb l’anàlisi tècnic a càrrec del col·laborador Marc Puig. Pel que fa als duels de la jornada de diumenge, el periodista esportiu Joan Blanch dirigirà les retransmissions, amb l’anàlisi tècnic a càrrec del seleccionador català sub 17 femení, Edu Castillo. Recordem que els partits que emeti l’FCF es poden comentar a través de l’etiqueta #FCFTV.

Tots els continguts de l’FCF TV es poden trobar a la carta al web fcf.tv, i a l’App de descàrrega gratuïta ‘FCF TV’ en tots els televisors intel·ligents, tauletes i mòbils, tant Android com iOS.

Comentarios cerrados