COMUNICAT | Jordi Capó deixarà la direcció tècnica de la FBIB i el reemplaçarà As García

27 abril 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L’actual director tècnic de la FBIB, Jordi Capó, ha comunicat a la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, la seva decisió de deixar el seu càrrec a final de l’actual temporada (30 de juny) per reprendre la seva carrera professional de docent i donarà
el testimoni a As García, que serà la nova directora tècnica a partir de l’1 de juliol.

Després de quatre temporades al front de la direcció tècnica de la FBIB, Jordi Capó ha pres aquesta decisió per poder centrar-se en la seva activitat professional del món de la docència sense deixar de costat el seu compromís amb el bàsquet balear i amb la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, amb la que seguirà vinculat acabada la temporada. A partir de l’1 de maig treballarà de forma conjunta amb As García per facilitar el traspàs de poder i així poder dur a terme un procés de transició en la direcció tècnica de la Federació Balear.
Des de la FBIB volem agrair a Jordi Capó la seva dedicació durant aquests quatre anys i li desitjam la major de les sorts en els seus nous reptes professionals.

Departament de Comunicació FBIB

Comentarios cerrados