Federació de Ciclisme de les Illes Balears ; DAVID MONSERRAT S’ACOMIADA

26 abril 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

A l´esport existeixen els cicles, i avui ens toca anunciar el final d´un cicle esportiu llarg i profitós, el del nostre seleccionador de pista, David Monserrat.

Des de la FCIB volem agrair a David Monserrat la seva dedicació i implicació en la formació de moltes generacions de ciclistes a llarg de vint-i-cinc anys. David Monserrat ha ocupat diferents responsabilitats tècniques durant dècades, essent als darrers anys el seleccionador de pista, aconseguint nombroses medalles i èxits pel ciclisme balear amb diferents promocions de ciclistes.

Des de la junta directiva de la FCIB només tenim paraules d’agraïment i reconeixement per la seva inestimable tasca, de vegades plena de obstacles i contradiccions, que amb feina i molta i il·lusió ha sabut superar amb l´objectiu, sempre, de millorar i treure els millors resultats pel nostre ciclisme.

Des d´ara, la direcció esportiva que dirigeix Toni Tauler prepararà el seu relleu.

Moltes gràcies per tots aquets anys, David.

Comentarios cerrados