Son Moix acollirà demà el I Torneig per la Igualtat Ciutat de Palma

22 abril 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol, Fútbol Sala

 

El torneig reunirà 120 jugadores de dotze equips femenins de Mallorca, Menorca i Eivissa.

La cita pretén ser una plataforma per al creixement del futbol sala femení a les Balears amb el repte futur que s’arribi a crear una lliga

Palma, 22 d’abril de 2022. Aquest matí s’ha presentat a Son Moix el I Torneig per la igualtat Ciutat de Palma, una competició que congregarà a 120 jugadores aquest dissabte a la pista del Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

Aquesta iniciativa pionera arrenca de la mà de la Fundació Palma Futsal amb l’objectiu de construir un projecte de futur i contribuir al creixement del futbol sala femení i la consolidació d’una lliga femenina balear. Serà el primer torneig femení que reuneixi la major part dels equips femenins. En aquest sentit, el gerent de l’IME, Rafael Navarro, ha destacat que “es posa una llavor que segur que donarà els seus fruits”.

Aquest esdeveniment reunirà 12 equips femenins de Mallorca, Menorca i Eivissa en una gran jornada festiva: Sóller Futsal, CD Sant Roc, Joan d’Àvila, Son Oliva, Son Ferrer Atlètic, un combinat del CE Ciutat d’Inca i la SE Alcúdia Futsal, de Mallorca, Unió Esportiva Maó i Futbol Sala Mercadal, de Menorca, Gasifred Atlètic, UE Sant Josep, d’Eivissa, Fisiomedia Manacor, a més del combinat de l’Associació Futbol per a la Igualtat que reunirà jugadores de Balears.

La presentació ha comptat també amb la participació de la Consellera d’Afers Social i Esports del Govern de les Illes Balears, Fina Santiago; el president de la FFIB, Miquel Bestard; la presidenta de l’Associació Esport per a la Igualtat de la FFIB, Tatiana Ferrer; la directora de l’Institut Balear de la Dona, Maria Duran, i la coordinadora de projectes de la Fundació Palma Futsal, Maria Mayans, que ha conduït l’acte.

Les autoritats han possat l’accent a la sinèrgia institucional per a donar passes per la igualtat i sumar forces per a aconseguir potenciar i impulsar el futbol sala femení.

Un Ciutat de Palma de 24 partits

Els dotze equips que participen en aquest primer torneig es dividiran en dos grups i estaran formats per jugadores de més de 13 anys. La primera fase serà un format de lligueta on cada equip s’enfrontarà a la resta d’integrants del seu

grup. Els partits tindran una durada de tretze minuts. Els dos millors de cada grup accediran a les semifinals i els dos equips que aconsegueixin la victòria s’enfrontaran a la gran final. La durada dels partits de les eliminatòries finals s’amplia a divuit minuts i el guanyador es decidirà per penals en cas d’empat. Aquest format garanteix un torneig que es pugui desenvolupar en un dia de competició i que sigui àgil i atractiu tant per a les jugadores com per als assistents.

 

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados