L’IME renova la il·luminació de la pista de Can Caimari amb la instal·lació de 8 projectors led

19 abril 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Francisco Ducrós: “Gràcies a aquesta actuació milloram les condicions d’entrenament dels esportistes, alhora que s’aconsegueix un notable augment de l’eficiència energètica”

Palma, 19 d’abril de 2022.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha renovat la il·luminació de la pista esportiva de Can Caimari. En concret, s’han substituït els antics focus per 8 projectors led de 200 W cadascun.

Aquesta actuació suposa una important millora de l’eficiència energètica perquè s’aconsegueix optimitzar la distribució i el flux lumínic, que s’incrementa fins a 26.000 lúmens per focus.

La inversió beneficiarà totes les persones usuàries i els clubs que habitualment utilitzen aquest espai esportiu, com l’Escola Municipal de Patinatge o l’Espanya Hoquei Club, entre d’altres, i que a partir d’ara disposen d’unes condicions lumíniques òptimes per a desenvolupar les activitats.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha subratllat que “gràcies a aquesta actuació milloram les condicions d’entrenament dels esportistes, alhora que s’aconsegueix un notable augment de l’eficiència energètica”.

El cost total, en concepte de subministrament, reciclatge i substitució de la il·luminació, ha estat de 2.583 euros, amb l’IVA inclòs.

Comentarios cerrados